Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Amendement PVA Almelose Sportkampioenen

sportGLR_9438-64

 Amendement Partij Vrij Almelo

VOORSTEL VAN HET COLLEGE TE STOPPEN MET DE JAARLIJKSE HULDIGING VAN ALMELOSE SPORTKAMPIOENEN

De raad bijeen op 21-06-2011

– Besluit dat de huldiging van lokale sportkampioenen uit Almelo een grote nationale meerwaarde heeft en promotie betekent voor de gemeente Almelo.

– Besluit dat het afschaffen van een respektvolle huldiging zeer demotiverend is voor de betreffende lokale kampioen en veel imagoschade zal veroorzaken voor de gemeente Almelo zelve, zowel op regionaal als op nationaal niveau.

– Verzoekt deze persoonlijke en unieke sportpromotie van eigen inwoners onverkort te handhaven en op te luisteren met een volwaardige en fatsoenlijke huldiging.

En punt 3 s van de voorjaarsnota te schrappen.

En gaat over tot de orde van de dag.

PVA                                          SP                                                    GroenLinks

CDA                                         D 66                                                  LKA

PvdA                                      ALA/AOV/Trots                           Leefbaar Almelo

VVD                                        CU                                                     Céte

 

Amendement PVA  Almelose sportkampioenen verworpen met 5 raadsleden voor en 30 raadsleden tegen.

23 juni 2011

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Amendement PVA Almelose Sportkampioenen”

  1. Panama schreef:

    16 mei 2011…FC Twente-voorzitter Joop Munsterman heeft maandagavond tijdens de huldiging van zijn club een rode gitaar gekregen van muzikant Adje van den Berg. 16 mei 2011…Meer dan 20.000 supporters van FC Twente kwamen maandag naar de parkeerplaats van De Grolsch Veste voor de huldiging van FC Twente en FC Twente Vrouwen. 13 mei 2011…De huldiging van FC Twente bij De Grolsch Veste is maandag live te volgen op Enschede FM.

  2. Pim schreef:

    Het is te gek voor woorden dat Almelose (onbetaalde) topsportkampioenen/sportidealisten niet gehuldigd worden voor totaal 15.000 euri per jaar terwijl de profvoetballers van Heracles met een jaarinkomen naar huis gaan wat hoger is dan de Balkenende-norm en niet eens in staat zijn om de play-offs voor Europees voetbal te realiseren. Het college van B & W zou zich diep moeten schamen voor dit soort bezuinigingsvoorstellen !Dit is pure rechtsongelijkheid !

  3. victoria schreef:

    hey!! Super site!

Leave a Reply