Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Zo doen we dat in Almelo

Plaatje Voorjaarsnota 2011 Artikel 12

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Zo doen we dat in Almelo”

  1. Henri schreef:

    Het loopt als een trein in Almelo, letwel als een sneltrein waarvan de remleiding zijn doorgesneden, met een rotvaart en voor de tweede maal loopt Almelo zich te pletter. Zelfs een ezel stoot zich geen 2e maal

Leave a Reply