Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Weinig interesse probleem LOVERBOYS in Almelo
Categories: Harry´s column

loverboytext

 

Dat was het dan, de informatieve bijeenkomst over de Loverboys problematiek die werd gehouden in het gemeentehuis van Almelo. De opkomst was matig, eigenlijk heel slecht.
Al met al hebben we dik 200 organisaties uitgenodigd die allen op de één of andere manier nauw betrokken zijn om in ieder geval bij deze belangrijke bijeenkomst aanwezig te zijn.
Met een magere 30 aanwezigen viel het ons, de organisatie dus een beetje tegen.
 
Dit betekend dat de interesse voor deze (eigen) belangenorganisaties belachelijk slecht is. Ook de politiek liet het afweten. Van de vijfendertig raadsleden waren er welgeteld vier die hun gezicht lieten zien. Mijn dank daarvoor!!
 
Dat het probleem wat zich afspeeld rondom de Loverboys heel ernstig is werd heel emotioneel verteld door meiden die in handen waren gevallen van deze Loverboys. Ook het verhaal van Almelose Kim (ook slachtoffer) bracht enige beroering teweeg!!
 
Anita de Wit van de stichting  “StopLoverboysNu”  liet weten in haar betoog dat ondanks haar vele goede werk wat ze doet en de DAGELIJKSE telefoontjes die ze krijgt (ook uit Almelo) het vechten is tegen de bierkaai. Je loopt tegen een muur op van onwilligheden en tegenwerkingen, (onbenul).
 
Maar onze strijd gaat door. Met of zonder deze (eigen) belangenorganisaties.
 
Harry de Olde

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

5 Comments to “Weinig interesse probleem LOVERBOYS in Almelo”

  1. Irene schreef:

    Misschien kan de PVV hier kamervragen over gaan stellen ?

  2. Stevie schreef:

    Toch bedankt om dit probleem aan de orde te stellen.

  3. Chris E. schreef:

    Hey Harry, wanneer komt er weer zo’n geweldige column van je uit?

Leave a Reply