Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Hoe kunt u de Partij Vrij Almelo actief ondersteunen ?

 

0008626950w-1280x1024

 

De Partij Vrij Almelo is een actieve partij die veranderingen wil.  Daar is veel aktie voor nodig, want we willen ons bewijzen. Daar zijn we al aardig in geslaagd, maar we zijn er nog niet. Daar hebben wij uw hulp bij nodig !!

Wat kan ik doen om de Partij Vrij Almelo te ondersteunen ?

U kunt zich natuurlijk opgeven als u zich geschikt acht om met ons mee te doen. Natuurlijk kunt u binnen uw eigen kring van kennissen en familie mensen kennis doen nemen van de partijstandpunten en hun trachten te overtuigen van het belang van onze partij.

Het schrijven van artikelen.  Wij van Partij Vrij Almelo zijn altijd blij met bijdrages op gebied van bijzondere problemen of vragen over politiek.  Ook reacties in algemene zin zijn van harte welkom.

Dus aarzel niet om ons te benaderen,

Met vriendelijke groeten,

Harry de Olde,
Fractievoorzitter Partij Vrij Almelo

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Hoe kunt u de Partij Vrij Almelo actief ondersteunen ?”

  1. Furr schreef:

    Ik ben wel benieuwd na de politiek zélf. Al enige tijd. Ben zelf ook van mening dat als je veel klaagt je er ook iets aan moet doen.

Leave a Reply