Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Politie Almelo stopt met service in vakantie

woningbeveiliging

Almeloërs die in vakantietijd extra controle willen van hun huis, kunnen dat vanaf volgend jaar niet meer bij de politie melden. Nu nog stuurt de politie deze inwoners op verzoek een formulier toe. Nadat ze dit hebben ingevuld, kunnen ze het via internet naar de politie sturen. Die verwerkt de gegevens en stuurt die informatie door naar Stadstoezicht dat voor de inspectie zorgt. De (gratis) service van de politie past niet meer in haar werkzaamheden. In andere gemeenten is de politie al gestopt met deze dienstverlening. Hoe het verder gaat in Almelo staat nog niet vast. We hopen dat Stadstoezicht het overneemt. De inspectie van huizen in vakantietijd sluit goed aan bij ons andere werk. Het levert informatie op die we goed kunnen gebruiken.

Bron: TCTubantia

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

4 Comments to “Politie Almelo stopt met service in vakantie”

 1. Furr schreef:

  Stadstoezicht…. ja dan heb je het ook over mensen die toezicht moeten houden. Die zien een loslopende hond en daar gaan ze eerst heen, schrijven de bon en denken vervolgens… “wat doe ik hier?” en rijden weg.

  Dag controle.

 2. harry schreef:

  En wat dacht je van al die andere bonnen die dagelijks uitgedeeld worden?

 3. Furr schreef:

  Hoe ik daar over denk?? Is wel bekend denk ik 😉

Leave a Reply