Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo in Huttenland

Ruim honderdzestig kinderen bouwden in een paar weken tijd een heus huttendorp. En dat betekent dat er flink moest worden getimmerd en gezaagd op het terrein aan de veenelanden (schelfhorst) 
Het timmerdorp, dat werd opgebouwd uit afvalhout , bleef tot en met donderdag staan, daarna ging de fik er in.

De sfeer tijdens de opbouwweken was uniek en voor veel kinderen is het dan ook een onvergetelijke ervaring en iedere keer weer het hoogtepunt van het jaar.  De bouwers van de mooiste hutten vielen in de prijzen die werden uitgereikt door wethouder mevrouw Kuik-Verweg die even daarvoor een toespraak hield.

De Partij Vrij Almelo was aanwezig bij dit sloophuttenfeest en maakte onderstaande foto’s.

 

IMG_2754

 

IMG_2735

 

Huttenland 2011 - 17

 

IMG_2736

 

Huttenland 2011 - 18

 

IMG_2737

  

IMG_2740

  

Huttenland 2011 - 20

 

IMG_2741

 

IMG_2742

 

IMG_2743

 

IMG_2744

 

IMG_2746

 

IMG_2751

 

IMG_2755

 

IMG_2756

 

IMG_2757

 

Huttenland 2011 - 31

 

Huttenland 2011 - 35

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Partij Vrij Almelo in Huttenland”

  1. Sjoerd Visser schreef:

    Wel even iets over een gehoorde uitspraak van de wethouder tijdens haar toespraak in Huttenland: het klopt dat de regering bezuinigingen oplegt, maar de meerderheid van de gemeenteraad besluit waar er gesnoeid gaat worden. De meerderheid bestaat momenteel uit CDA, VVD en PvdA…alwaar deze wethouder lid van is.
    Daarmee wil ik nogmaals duidelijk maken dat de landelijke regering niet besluit of er volgend jaar nog geld is voor Huttenland.
    Dit voor de aanwezigen ten tijde van die toespraak.

    Altijd dat verschuilen achter een ander…het zou verboden moeten worden.

Leave a Reply