Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Gemeente Almelo in beeld

 

hands

 

Beste mensen,

Indien u in het bezit bent van foto’s waarvan u vindt dat deze op onze website moet worden opgenomen neem dan s.v.p. contact op met de redactie van de Partij Vrij Almelo.

Onderstaande foto kregen wij al eerder toegezonden,

Onze dank hiervoor……………………

 

PLAATJE 03 Circus Almelo

Deze foto heeft natuurlijk betrekking op het Almelose college en niet op welwillende raadsleden van deze partijen.
De foto plaatsten wij direct nadat wij een Motie van Treurnis indienden tegen dit Almelose college omdat wij vonden dat de geloofwaardigheid van deze raad na een historisch dieptepunt was gedaald.

Dwangsom

De inleiding voor de motie van Droevenis (treurnis)

Voorzitter, geacht College…

De bedoeling van deze Motie van Treurnis is het College er op te wijzen dat er meer naar de raad en haar burgers geluisterd moeten worden.

Wij hebben ernstige vermoedens dat dit College in gebreke is gebleven om zaken als Dolle Pret/Aylin, Frans Elkerbout, Stegehuis, Kolenbrander etc. naar behoren op te lossen.  Ook de nu spelende zaken als het faillissement van Grand Café 21 en de ravage in het Nijreesgebied aangericht door de gemeente had voorkomen kunnen worden door betere communicatie van gemeente en bewoners.

De Partij Vrij Almelo  diende deze motie in om het college er op te wijzen dat het allemaal ook anders kan…..wat vriendelijker, wat menselijker en vooral betere communicatie zonder direct te grijpen naar een Motie van Afkeuring.

http://www.vrijalmelo.nl/2011/01/vragen-pva-raadsvergadering-op-25-01-2011-dolle-pretaylin

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Gemeente Almelo in beeld”

  1. Arno Niem schreef:

    Ach binnenkort gewoon een dollepret in preston.

Leave a Reply