Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
In Oekraïne is het doden van loslopende honden en katten op een afschuwelijke manier normaal

 

bal

 

De voorbereidingen voor het grote voetbal-toernooi om het Europees Kampioenschap in 2012 in Oekraïne en Polen zijn in volle gang.

Een van de maatregelen die de overheid in die landen wil gaan uitvoeren, is het compleet ‘schoonvegen’ van alle straten van de niet aan een lijn lopende honden en katten.

Daarbij zullen naar schatting 100.000 (!) dieren op een zeer brute en geweldadige manier worden gevangen en worden vermoord. En dat alles alleen maar om de voetbalsupporters gedurende die 2 weken niet te laten confronteren met zwerfdieren.

Het zou dan namelijk duidelijk worden, dat de autoriteiten in deze landen en dan met name in Oekraine, respectloos omgaan met dieren. De prijs die de tienduizenden honden en katten zonder eigenaar in dat land voor deze opstelling moeten betalen is zeer hoog: namelijk een gruwelijke dood!

Van verschillende kanten zijn al initiatieven genomen om te protesteren tegen deze barbaarse methoden. Zelfs mobiele ovens worden in de straten van Oekraine hiervoor ingezet.

             

raccdog-fur-38

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

11 Comments to “In Oekraïne is het doden van loslopende honden en katten op een afschuwelijke manier normaal”

 1. harry schreef:

  Soms vraag ik me af of alle mensen wel echt gelijk zijn !!!!

 2. Zilvermeeuw schreef:

  Harry, je hebt mensen, dieren en beesten. De “mensen” in de Oekraïne die deze slachtingen aanrichten vallen wat mij betreft in de laatstgenoemde categorie.

 3. shanna schreef:

  Ik begrijp niet dat de UEFA hier niets tegen doet,maar er zal wel veel geld op het spel staan .Eerst China en nu de Oekraine waar die beesten op beestachtige wijzen afgeslacht worden.
  En waar blijft de Partij v d Dieren eigenlijk?

 4. chiel schreef:

  wat een smerige tering leijers, ik vind het heel erg dat dit zomaar kan en de regering dit toelaat
  zullen we mensen ook zo afslachten, daar zijn er ook te veel van, smerige oostblokkers

 5. Irene schreef:

  Het is te walgelijk voor woorden. Wie dieren zo behandeld is zelf een beest !

 6. Sita schreef:

  Ik vind het walgelijk heb net het nieuws gezien over het doden van zwerfhonden! Ik ben er kapot van en ik hoop dat hier iets aan gedaan gaat worden!
  Niet te accepteren, ik ben een voetballiefhebber maar hou meer van dieren dit moet direct stoppen!!
  De mensen die dit uitvoeren zit een grote steek aan los absurd ik ben vreselijk boos!!Als mensen zich als beesten gaan gedragen is het hek van de dam en is gevaarlijker als de zwerfhond die hier zelf ook niets aan kan doen,het is barbaars!!!!!

 7. xlikethisway schreef:

  ze denken godverdomme alleen maar aan het geld
  die stelletje hufters :@
  we zouden in plaats van die katten en honden
  hun levend moeten gaan verbranden
  dan zal ik me afvragen of hun dat ook leuk vinden
  ik vind dit een zo niet goede oplossing
  dit zal hun nog duur komen te staan:)

 8. Beppie schreef:

  Dit moet meteen stoppen Godverdomme!!!!

  Bescherm de Dieren tegen de Beesten!

 9. maroc_boy schreef:

  ik ga geen EK 2012 kijken en dat is het minst wat ik voor die dieren kan doen.ik vraag ieder mens met een goede hart om het EK 2012 te boycoten.aub

 10. Sirius schreef:

  Wat een teringstreek, we moeten die mensen inderdaad zelf in ovens stoppen. Dat zou de straten nog schoner maken. Als je hier naar kijkt, support je het ook. Ik vind dit onmenselijk. Laten we hopen dat dit snel ophoudt…

 11. Muriel Meij schreef:

  Beste Nederlanders,
  Een mooi feest kan dit NOOIT meer worden. Sport is moord!!!

  In de Oekraïne worden voor het voetbal EK 2012 honden en katten op zeer brutale wijze gedood en veelal nog half levend in rijdende verbrandingscontainers gedaan of in massagraven gedumpt. Dit alles om een schoon straatbeeld te geven. De UEFA bouwt stadions voor 600miljoen en geeft als druppel op een gloeiende plaat nog geen 20.000 voor castraties van deze dieren.Een schande voor Europa. Per gedood dier betaald de regering €25. Maar ook de sponsoren hebben schuld,MC Donalds,Carlsberg,Adidas,Castrol, Coca Cola,Hyundai,Kia,Sharp,Orange,Canon en Continental. NEEM ACTIE: Protesteer, demonstreer,teken petities, koop geen producten van sponsoren, BOYCOTT EM 2012!!!!!

  Als Nederlandse wonend in Duitsland gaan wij regelmatig de straat op om te demonstreren, verdelen flyers en stickers verspreiden info via facebook! Nederlanders kom op: kom in actie!

  vriendelijke groeten,
  Muriel Meij

Leave a Reply