Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Teveel geld voor stomme projecten (ingezonden)

 

1217691167FyuBRsj

 

Ik las vanmorgen in de krant dat er gesproken wordt om weer de hondenbelasting te verhogen…om het begrotings tekort op te lossen…
Zelf geven ze veel te veel geld uit, geld dat ze niet hebben, nee, er moet gebouwd worden, al is daar geen geld voor.. en dan zoek je een groep mensen die dat wel ‘ff’ voor ze op kunnen lossen?!

En ze zouden dan starten met de hoofdprijs…
Hondenbelasting is middeleeuws, dat stamt nog uit de tijd dat de honden voor de kar liepen.
Nu is de hond een volwaardig gezinslid.
Je betaald toch ook geen belasting voor je kinderen?!
Daar krijg je zelfs geld voor. en moet je zien wat die er een puinhoop van maken! En toch krijgen ze speeltuinen …
En voor hier alle hondenhaters die voor hondenbelasting zijn en gaan beginnen over hondenpoep…. Het wordt dan géén doelbelasting, er wordt NIETS voor aan de honden terug gegeven, ze hebben er alleen een uitlaatgebied voor weg gehaald!
Er Is al opruimplicht van hondenpoep, maar als men belasting moet gaan betalen, gaat dat natuurlijk nergens meer opgeruimd worden door de hondenbezitter!
Om gewoon maar een groep mensen op te laten draaien voor het geld tekort van de gemeente is te absurt voor woorden of om maar over na te denken!!!

Het zou net zo zijn als dat ze zouden zeggen, er zijn zoveel fietsen, gaan we fiets belasting heffen, maar dan niet om fietspaden aan te leggen of veiliger te maken, nee, om hun eigen stomme fouten op te lossen.

Bezuinig maar op je eigen salarissen ofzo, maar gooi het niet op de schouders van burgers!
Een hond kost al genoeg, maak het nog duurder en er zijn mensen, die het net op kunnen brengen, genoodzaakt de hond weg te doen.. weg melkkoetjes.. kan je weer wat anders verzinnen om je eigen stomme fouten en verkeerde begrotingen op te lossen…

IkBenBoos

http://www.telegraaf.nl/overgeld/belastingen/10749318/__Hond_nieuwste_melkkoe_van_gemeenten__.html?p=29,1

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Teveel geld voor stomme projecten (ingezonden)”

 1. MK schreef:

  Ben het volkomen eens met het bovenstaande maar ja, we kunnen duizenden commentaren schrijven, het helpt niet omdat gemeenten niet gedwongen kunnen worden hun rampzalige beleid te veranderen.

  Miljoenen worden er over de balk gesmeten – voorbeelden hoef ik niet te noemen want die zijn maar al te goed bekend -, aan Schelfhorst TUIG wordt 300.000 euro weggesmeten maar dat mag want dat zijn “mensen”.

  Dieren hebben geen stem en worden totaal NIET vertegenwoordigd in het college van B&W in Almelo. De paar plaatsen waar een hond vrij kon loslopen – zonder gevaar voor zichzelf of anderen – was in het Schelfhorstpark en het Beeklustpark. Maar dat is ook al VERBODEN!!

  Langs het kanaal in de Schelfhorst kon je een heel eind met de hond lopen maar de gemeente vond het nodig om daar VEE neer te zetten!

  Het wordt de hondenbezitters door de GEMEENTE totaal onmogelijk gemaakt om hun hond een NORMAAL leven te bezorgen. Want ja, ook het zich buiten eens kunnen uitleven door te rennen en met soortgenoten te spelen, hoort bij een NORMAAL hondenleven.

  Je zou toch minstens verwachten dat de gemeente voor AL het geld dat ze aan hondenbelasting binnenGRAAIEN, ook eens iets voor de honden DOEN! Gewoon een klein beetje van dat geld besteden aan het welzijn van honden en dan bedoel ik NIET 30.000 euro uitgeven voor stomme verbodspaaltjes (!).

  De paaltjes met rood schild staan vooral bij zandbakken/kinderspeelplaatsen. Om je gek te lachen! Die zandbakken worden massaal benut door KATTEN die er hun behoefte doen!

  De ENIGE diervriendelijke partij is de Partij Vrij Almelo en het is mij een raadsel waarom niet ALLE hondenbezitters uit Almelo op deze partij stemmen!

  Als hondebezitter mag je in Almelo alleen maar betalen en verder je bek houden want de gemeenteraad doet net of ze doof, blind en achterlijk is.

  We zullen er voorlopig – tot de nieuwe verkiezingen – mee moeten leven. Maar als de inwoners van Almelo steeds weer blijven stemmen op de oude partijen zoals VVD, CDA en PvdA verandert er helemaal NIETS!

 2. Furr schreef:

  “NIET 30.000 euro uitgeven voor stomme verbodspaaltjes (!). ”

  50.000 (schaam schaam) eurootjes…

Leave a Reply