Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Wat een klotezooi dat Europa (ingezonden)

 

gr

 

Wat een klotezooi dat Europa.
Gaan we gewoon nog meer miljarden pompen in de bodemloze put die Griekenland heet.
En wie moet dat in werkelijkheid betalen?
U en ik, de hardwerkende nederlanders, die uitgemolken door de nederlandse belastingdienst.
En nu nog verder uitgemolken gaan worden om het meest luie volk dat er bestaat uit de shit te helpen.
Zijn wij met z’n alle niet hardstikke gek?
Ze gaan met 55 met pensioen, de salarissen zijn in verhouding met de rest van Europa mega hoog en ze zijn ook niet bereid om offers te brengen.
Wie is er nou gek de Grieken of wij die het goed vinden dat de Jager wederom zijn portemonnee trekt?
Stoppen met dat land.
Uit Europa gooien dat leugenachtige en super luie land.
Laat je stem horen en vertel onze politici dat we het niet langer pikken om anderen te helpen en straks zelf aan de bedelstaf te raken.

door Pietisboos

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

6 Comments to “Wat een klotezooi dat Europa (ingezonden)”

 1. Furr schreef:

  Totaly Agree!!!

  Er is voor NL geen eens geld, maar wel zoveel miljard weggeven. Ja weggeven. Dat krijgen we NOOIT meer terug!!

 2. Arno Niem schreef:

  Valt mij een beetje tegen dat de PVA nog niet heeft geschreven over Occupy. Lijkt misschien een iets te linkse wijze van optreden, maar dit zou wel eens het begin kunnen zijn van een betere wereld.
  Ik ben van mening dat tegen het kapitalisme demonstreren niet de oplossing is, maar een vreedzame demonstratie zonder leiders, wat kunnen de wereldleiders daar tegen doen. Hard optreden? Daarmee bereik je het tegenovergestelde.
  Ik ben rechts en geloof in het kapitalisme, maar de grenzen zijn wel bereikt. Ik zie in Occupy de volgende stap richting de Maya voorspellingen. Net als de komende banken crisis, de komende pensioen crisis, de komende geloofsoorlog enz.

  Oorlogen draaien om macht, geld en geloof. En wat speelt er momenteel overal in de wereld?

  We geven ons geld lekker weg, dan komt er een crisis, maken we eerst flink ruzie met de buren, we eten de hond op omdat die teveel belasting kost en we geen geld meer hebben, dan worden we oud en krijgen geen pensioen, maar we kunnen niet eens in een opvang tehuis omdat daar ook al geen centen voor zijn.

  En we stemmen tegen de euro, tegen de europese grondwet, zijn met z’n allen tegen de steun voor Griekenland en vervolgens komt er een euro, een europees verdrag en ons geld ligt in Griekenland.

  Ik hoorde een topman van een Amerikaanse bank zeggen, het is allemaal vee en ze werken voor ons!

  Om een perfect lid van de schaapskudde te zijn, moet je zelf een schaap zijn. Ik ben geen schaap en ondanks dat ik niet rechts ben, ga ik toch maar mee doen aan Occupy

 3. Arno Niem schreef:

  Ik bedoelde op het eind dus, ondanks dat ik rechts ben… (en niet ondanks dat ik niet rechts ben)

 4. K. Pot schreef:

  Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat het Europese Reddingsfonds keer op keer vergroot zal moeten worden met honderden miljarden euro’s, die vooral afkomstig moeten zijn uit de ‘veilige’ landen Duitsland, Nederland, Finland en Oostenrijk. In Nederland zijn de mensen zoals gebruikelijk nog steeds voor het grootste deel apathisch en bewust onwetend, maar de Duitsers zijn minder naïef en voelen dat er een grote verandering op komst is omdat het zo niet langer kan. De staatsschulden lopen uit de hand, de goudprijs stijgt enorm en steeds meer landen krijgen hun staatsobligaties aan de straatstenen niet meer kwijt, behalve tegen een torenhoge rente.

  Een valuta hervorming brengt tal van gevaren met zich mee, maar is volgens veel economen niet meer te vermijden. Wanneer het écht zover is zult u van geen enkele official te horen krijgen, maar misschien gebeurt het al over drie of vier weken. Het kan echter ook nog drie of vier jaar duren. Het kan hoe dan ook geen kwaad om serieus met deze mogelijkheid rekening te gaan houden, en te bedenken wat u nu al zou kunnen doen om uw welvaart veilig te stellen. Want als u net als iedereen wacht tot de officiële aankondiging, is het te laat.

 5. K. Pot schreef:

  Duitse bankmedewerkers merkten sinds kort allerlei schijnbaar toevallige eigenaardigheden op. Zo bleek na een software update de euro ineens vervangen te zijn door de D-Mark, en stond er op de computerschermen ook een nieuwe wisselkoers tussen de euro en de D-Mark te lezen.

 6. harry schreef:

  @Arno Niem. Ik ben het helemaal met je eens…..

Leave a Reply