Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA: Alsnog dwangsom Dolle Pret/Aylin van tafel

 

Dolle-Pret-540x376 

Dwangsom Dolle Pret/Aylin van tafel

 

Voorzitter, geacht college,

Doe ons, de Almeloërs en uzelf een plezier en ga alsnog de resterende dwangsommen opgelegd aan de eigenaresse Henny ter Avest van Dolle Pret van tafel vegen. Zo haalt u uw reputatie als gemeentebestuurder die toch al niet zo best is weer een beetje omhoog.

Ooit heeft u als gemeente gezegd open te staan voor geluiden uit de samenleving. Men heeft zelfs tijdens de presentatie van “Het Verschil Maken” gezegd dat de gemeente het ook niet altijd beter weet !!! Als de gemeente Almelo daar dan ook wat mee doet, zou u echt het verschil kunnen maken.

Dank voor uw aandacht.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “PVA: Alsnog dwangsom Dolle Pret/Aylin van tafel”

  1. Dalton schreef:

    Er tegen aan!!

  2. Sjoerd Visser schreef:

    We zijn bezig ermee, ook via andere kanalen, landelijk welteverstaan. Want plaatselijk weet u al hoe men hierover blijft denken in de gemeenteraad.
    Wat dat betreft GEEN VERSCHIL.
    Wordt vast en zeker vervolgd.

Leave a Reply