Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Drukte bij Dierenasiels

 101501

 

Terwijl de meeste mensen tijdens de kerstdagen elkaars gezelschap zoeken, zitten de dierenasiels vaak vol met eenzame dieren.

Vaak zijn de beestjes door de baasjes op straat gezet of naar de opvang gebracht, omdat bijvoorbeeld een familielid allergisch blijkt te zijn. Voor de dierenasiels betekent dat drukke dagen. Zo ook voor Dierenasiel ’t Noordbroek in Almelo. Dat geeft zijn dieren de komende dagen zelfs extra aandacht. Er worden meer vrijwilligers ingezet en de honden en katten krijgen wat lekkers te eten.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Drukte bij Dierenasiels”

  1. Marylouise schreef:

    Too many compliments too litlte space, thanks!

  2. Priya schreef:

    Mijn partner en ik en mijn jongens zijn erg blij met uw website en met het doorzettingsvermogen om essentiële onderwerpen onder de aandacht te brengen. Beste wensen van ons allen.

Leave a Reply