Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Almelose raadsleden de straat op

 almelo

                                      

Raad op straat

De Almelose gemeenteraad wil graag de mening van inwoners en ondernermers over de stad. Op donderdag 13 oktober en zaterdag 15 oktober 2011 gingen raadsleden op het Centrumplein van Almelo aan de hand van enkele vragen over de binnenstad in gesprek met voorbijgangers. Een samenvatting van deze gesprekken vindt u in de film hieronder.  

 

                   

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Almelose raadsleden de straat op”

  1. Arno niem schreef:

    Nou, niets meer aan doen lijkt mij.

  2. Nelson schreef:

    Tijd dat dit college echt gaat luisteren.

Leave a Reply