Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De financiële positie van de gemeente Almelo (ingezonden)

 

Schuld Almelo B

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

4 Comments to “De financiële positie van de gemeente Almelo (ingezonden)”

 1. Irene schreef:

  Het is gewoon heel simpel en gewoon je boerenverstand gebruiken: gewoon kappen met de nieuwbouwplannen van een 2e gemeentehuis. Dit scheelt 58 miljoen op de begroting 2012 ! Daar hoef je m.i. geen Burgemeester of wethouder Financiën voor te zijn.

 2. Irene schreef:

  Ik weet nog wel een paar winterschilders, dus mèt korting, die het gemeentehuis nog wel een kwasje willen geven. Dan kan die 58 miljoen integraal in de PVA-kas en dat betekent dus geen autolift maar gewoon trappen lopen voor al die obesitas-bestuurders in Almelo

 3. Barones vanhepjeniks totplukmekaal Zu bedelstaf schreef:

  het is van de zotte dat er en lift in moet,de ambtenaren zijn dus te lui om te lopen,uberhaupt miljoenen over de balk gooien,hiermee geeft B&W mee aan dat ze maling hebben wat er echt nodig is in de stad,zoals armoede bestrijding,voedselbank of dierenasiel. Goed idee om bij de volgende verkiezingen wij ook duidelijk kunnen en moeten zijn bij het kiezen van dit soort ambtenaren.

 4. Jenny schreef:

  Zware tijden voor Almelo !!

Leave a Reply