Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
“Blijven zitten waar je zit”
Categories: Harry´s column

 

fortezza_1625808a

 

Het feestje is verpest en de vlek is niet meer weg te krijgen. Het project van de gilde der burgervaders, de stadsopperhoofden van de collegepartijen. Als je ze ziet komen, weet je dat er een periode aanbreekt van ellende waar niet van af te komen is. Toch blijven ze gewoon zitten, ook als verwacht wordt dat ze op moeten staan. Gisteren deed Herman Nijhuis van de VVD  het verzoek aan oud wethouder Anthon Sjoers om alsnog op het matje te komen. Gijs Stork van ALA-AOV ging nog een stapje verder door het voltallige college aan te raden om “Gewoon Op Te Stappen”. Ach ja, waar hebben we het nu over. Onze gemeenteondernemers hebben voor hetere vuren gestaan en steeds weer liep het met een sisser af…

Risicogedrag kennen we niet in Almelo, niet lullen maar poetsen. Het Fortezza project, jammer dat het niet is doorgegaan, dat had Almelo op de kaart gezet, aldus de verantwoordelijke wethouder Anthon Sjoers van stadsontwikkeling, stedelijke vernieuwing, verkeer en vervoer, middenstand, markt en haven, personeel en organisatie….pffffffff…. o, ja en ook nog facilitaire zaken…  een hele mond vol…

Vertrouwen op een goede afloop, en lachen om je tegenslagen zullen er deze keer niet meer bij zijn 

 

Fortezza Nightview

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to ““Blijven zitten waar je zit””

  1. Sjoerd Visser schreef:

    Het was net alsof het een toekomstvisioen was toen ik vorig jaar augustus langs het bord liep: net alsof er al brand in Fortezza was. Het leek een voorteken van mislukking. En zowaar: totaal mislukt…met de nodige gevolgen die er zullen komen na het schokkende Rekenkamer Commissie Almelo-onderzoeksrapport: De slag om Fortezza.
    P.S: de foto is NIET bewerkt maar puur natuur.
    Loop nu eens langs die plek (waar men een nieuw stadhuis wil bouwen): u ziet daar dat er spontaan een poel des verderfs is onstaan in het gras. Het kan ook een beerput of een bodemloze put zijn.

Leave a Reply