Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Video op Zondag “Hondenweer”

 tvvervolg

 

Beste mensen,

Op Zondag even geen dagelijkse (Almelose) politieke ellende op onze site.

Geniet er maar van want morgen gaan we weer helaas! Terug naar de waan van de dag.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Video op Zondag “Hondenweer””

  1. Nanja schreef:

    Geweldig!

Leave a Reply