Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Denktank Waterrijk “go or no go”

  waterrijk1_1720713q

 

Bij de begrotingsbehandeling op 10 november 2011 heeft de raad het amendement van de VVD, go or no go Waterrijk, vastgesteld. Er is besloten tot een fasering van Waterrijk en de fasering zo in te richten dat de raad een go or no go beslissing kan nemen. Daarmee heeft de raad besloten om een denktank Waterrijk in te instaleren om creatieve alternatieven  voor Waterrijk uit te werken.

Voorgesteld wordt om een krediet beschikbaar te stellen ad. 40.000 euro als onkostenvergoeding voor de diensten van de denktank, de ambtelijke ondersteuning en de verslaglegging en dit krediet te dekken uit de post onvoorzien.

 

Reactie PVA:

Voorzitter:

De meerderheid van de raad heeft besloten een denktank Waterrijk te instaleren “go or no  go” . Prima want financiële risico’s dienen uiteraard, indien mogelijk te worden beperkt.

Dat lijkt ons een logisch verhaal..

Voor deze denktank worden deskundigen ingehuurd ad. 40.000 euro als onkostenvergoeding.

Wie zijn die deskundigen en is dat niet een beetje teveel geld??

Wij zouden daar graag een reactie op willen.

Dank voor uw aandacht.

                                      

Doordat er veel kritiek kwam vanuit de raad voor de hoge kosten die deze denktank met zich meebrengt werd besloten om met een alternatief te komen.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Denktank Waterrijk “go or no go””

 1. Bronesse van Hepjeniks totPlukmekaal ZuBedelstaf schreef:

  Ik wou dat de gemeente uberhaupt wat voorzichter was met het budget,is gewoon krankzinnig om 40.000 euro uit tegeven voor onkostenvergoeding,net zo absurd als die 58 miljoen voor een nieuw stadhuis.Mijn diagnose voor dit gemeente bestuur is dan ook ontoerekeningsvatbaar en erge vorm van krankzinnigheid,ontslaan,opsluiten en in het pieterbaancentrum laten ondderzoeken,liefts nooit meer vrij laten.

 2. Ronald Lubach schreef:

  Een ruimte, een ronde tafel, een beetje koffie en thee. Een aantal belanghebbenden, een aantal tegenstanders, een aantal voorstanders.
  Presentatie van tegenstanders, presentatie van voorstanders. Discussie. Stemming.
  Eeeehh? Ik regel da voor € 25.000

 3. Irene schreef:

  Die pot koffie hoeft volgens mij geen 25.000 eurie te kosten. Bij mij thuis is de koffie veel goedkoper.

Leave a Reply