Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Video op Zondag “Gestrande dolfijnen”

  m1fz83lf5svp_p

 

Op het strand van Arraial do Cabo in de Braziliaanse deelstaat Rio de Janeiro spoelden zo’n 30 dolfijnen aan.

Toen gebeurde er iets bijzonders. Lokale bewoners schoten de gestrande dolfijnen te hulp om ze vervolgens terug naar open zee te begeleiden.

De zeldzame gebeurtenis werd vastgelegd door Gerd Traue. De strandgangers bedenken zich niet en helpen de dolfijnen één voor één terug naar diepere wateren. Na afloop van de reddingsoperatie stijgt gejuich en applaus op.

Het is geweldig om te zien dat er nog steeds mensen in de wereld zijn die dieren helpen in nood.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Video op Zondag “Gestrande dolfijnen””

  1. Baronesse van Hepjeniks tot Plukmekaal Zu Bedelastaf schreef:

    mooi dat ze weer de zee in zijn geholpen.

Leave a Reply