Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Almelo diervriendelijke gemeente?

 

wagner

Wethouder Odd Wagner (links) in gesprek met Frank Dales (dierenbescherming)

 

Gemeente Heemskerk  “Een diervriendelijke gemeente”

Geen circus met wilde dieren, meer geld voor de dierenambulance en een knaagdiercentrum en een cursus diervriendelijk vissen. Heemskerk is goed voor de dieren. Maar dat is op de meeste plekken wel anders. Volgens de Dierenbescherming heeft slechts 14% van de Nederlandse gemeenten een wethouder, die gaat over dierenwelzijn. En dat moet anders! Een gesprek met Frank Dales, directeur van de Dierenbescherming en wethouder Odd Wagner van de gemeente Heemskerk. Volgens Dales zijn duizenden dieren erbij gebaat als dierenwelzijn bij lokale politici “goed tussen de oren zit”.

Download MP3

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Almelo diervriendelijke gemeente?”

  1. Sjoerd Visser schreef:

    Ik vraag me dan af hoe die dieren aan die vreemde gedragingen komen na vele jaren van trouwe dienst. En of u dan nog zo denkt over het leren van kunstjes aan dieren om daarmee geld binnen te halen, waarbij de dieren normaliter in een grote natuurlijke ruimte horen maar meestal zonder enorme bewegingsvrijheid in te kleine ruimtes kampen. Over kweken van wilde dieren in gevangenschap: daarmee haal je het wild niet uit het DNA…net als je de VOC-mentaliteit + handelingen niet uit de lichamen van vele generaties mensen krijgt.

Leave a Reply