Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Niet alleen Almelo heeft straks zijn absurde project
Europarlement
                                                                                                             
                                               
Terwijl Europa steeds dieper wegzinkt in een oneindige schuldenberg, blijven de Brusselse eurocraten hardnekkig vasthouden aan de Europese droom. In een poging om hun visie op te leggen aan de rest van Europa staan ze op het punt om ruim 160 miljoen euro uit te geven voor de oprichting van het Europees museum House of European Histor(HEH).
                      
Terwijl u de broekriem aanspant, geven onze eurocraten 160 miljoen euro uit aan de meest absurde projecten.
Als die aasgieren dit verdomde EU project niet waren gestart waren de problemen die er nu met voedselbanken zijn niet geweest. Gezinnen leven in armoede omdat deze hebzuchtige aasgieren heel Europa en haar bevolking leeg trekken.
                                         
Bron:
                                                          
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Niet alleen Almelo heeft straks zijn absurde project”

  1. Baronesee Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

    I have a dream”De dromen van Politici met een aandoening die heet GROOTHEIDSWAANZIN,kennen we al zo’n 2000 jaar,stuk voor stuk Idioten die droomde vaN EEN GROOT EUROPA.Julius Cesar,Karel de Grote,Napoleon Bonaparte en onze grooste gek uit de geschiedenis Adolf Hitler,allemaal nooit opgelet bij geschiedens les om te weten dat een europa niet gaat werken,alleen al om het feit dat europese volkeren te verschillend zijn en er in staan,dan de hot Issue geloof, ook nog eens aangevuld met de Islam,wat de kloof alleen maar groter heeft gemaakt.Er is eeen kans op een groot europa, en dat is het europa dat voorspeld is door NOstrodamus, hij heeft het hier wel over een europa dat overheerst zal worden door de Islam.Niet echt een prettig vooruitzicht,denk hier maar eens overna.

  2. Sjoerd Visser schreef:

    Helaas blijkt nadenken niet de sterkste kant van vele politici in en buiten dit land. Men laat zich blijkbaar liever leiden door andere grootheidswaanzinnigen en pakken en passant ook nog even een graantje (of meer) uit de ruif van het afgestolen bezuinigingsgeld. Van dat geld betaald men ook de vele zinloze aan-het-werk-projecten waardoor er weer vele mensen door de nutteloze draaideur gepropt worden. Om daarna te moeten constateren dat het (toch wéér) zinloze en te dure projecten waren, waarbij de mensen waarom het gaat ook nog eens geschoffeerd worden. Daarna begint het hele gedoe van voren af aan want men leert niets ervan en blijft op de oude verspillende manier doorgaan met het volgen van de wereldMISleiders. Slaven van hun eigen blinde volgzame eigenwijsheid…niet te verwarren met hun eigen “wijsheid”. En maar blijven plukken met de drogreden “bezuinigen”. We worden geleid door financiele Hitlertjes…die NIETS geven om mensen.

Leave a Reply