Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Stadhuis: gemeenteraad mag kiezen uit drie opties

KUA_stadhuis_Almelo_2011_01

Het ontwerp voor het nieuwe stadhuis

                                                                                                          

De gemeenteraad krijgt bij de Voorjaarsnota drie opties voorgelegd voor het stadhuis: het bestaande plan uitvoeren, alleen het wettelijk verplichte onderhoud en het nieuwe stadhuis door een derde partij laten ontwikkelen en terughuren.

Verantwoordelijk wethouder Johan Andela noemde het woensdagavond op een ledenvergadering van de VVD een ‘duivels dilemma’: de noodzaak iets te doen aan de huisvesting van de ambtelijke organisatie en het bestuur, terwijl de gemeente in de financiële problemen zit. „Maar niets doen is geen optie”, aldus Andela.

Het college van burgemeester en wethouders zal de gemeenteraad daarom in juni, bij de behandeling van de Voorjaarsnota, drie alternatieven voorleggen. En, zo gaf Andela gisteren aan, het college heeft daaruit zelf al een keus gemaakt.

 

Bron: TCTubantia

38789

 Het bestaande stadhuis

 

REACTIE:

Hé…een nieuwe optie erbij: alleen het wettelijk verplichte onderhoud. Bij mijn weten zijn alleen tot nu toe alleen de andere 2 opties genoemd, ondanks het herhaaldelijk verzoek van de Partij Vrij Almelo om alleen het wettelijk verplichte onderhoud / alleen de hoogst noodzakelijk vereiste arbotechnische veranderingen.

Sjoerd Visser

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Stadhuis: gemeenteraad mag kiezen uit drie opties”

 1. ronald schreef:

  Jullie zitten er daar boven op. Hebben jullie al kunnen uitvinden waarom men continu verkeerde en dure beslissingen neemt? Heeft men belangen bij nieuw bouw? En zo ja valt dat dan aan te tonen?
  Ik zie niet in wat er mis is met het oude gemeentehuis. Trouwens, oud? Wat is oud?

 2. Irene schreef:

  Het zal mij benieuwen hoeveel aanbrengprovisie de Heren en Dames Politici krijgen voor het willens en wetens doordrukken van dit gemeentepaleis van 58 miljoen euro ?

 3. harry schreef:

  Wij zitten daar continu bovenop maar ze willen niet luisteren naar ons….

  Het begint er inderdaad steeds meer op te lijken dat er wat te snabbelen valt.

Leave a Reply