Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Almeloërs getrakteerd op gebakken peren

 

‘FELICITATIE’

Zeer geacht College van Burgemeester en Wethouders !

Zeer recent verkregen wij de beschikking over de, onder Uw supervisie, samengestelde voorjaarsnota 2012, maar liefst 144 pagina’s dik, exclusief een uitgebreid voorwoord van 8 pagina’s van de Burgemeester zelve !

Wederom een lijvig boekwerk opgesierd met een hoog ambtelijk jargon. Voor de gemiddelde vakambtenaar in Almelo wellicht een fraai taalkundig hoogstandje, maar voor de gemiddelde Almeloër een gruwel, technisch zeer verhullend en uitputtend, tot…..en dit is geen toeval meer, we komen bij pagina 13 (!) Voor de goede orde “ik ben niet bijgelovig voor het geval dat U mij daarvan zou verdenken”.

Volgens de grafiek over het zogeheten meerjarig verloop van de Algemene Reserve beleeft de politieke marteling van Almelo dan eindelijk en zeer binnenkort zijn ‘finest hour’ namelijk volgende maand juni 2012,  dan heeft immers Almelo géén Algemene Reserve meer en zijn we dus in gewoon Hollands: Blut !

Het College mag dit ‘heuglijke’ feit dan ook afdrinken in juni 2012 met de gebruikelijke maandelijkse bitterballen en alle 72.000 Almeloërs worden getrakteerd op gebakken peren !

Met vriendelijke groeten,

Harry de Olde

Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

7 Comments to “Almeloërs getrakteerd op gebakken peren”

 1. Irene schreef:

  Dat wordt weer ‘smullen’ dus voor de Almeloërs.

 2. Sjoerd Visser schreef:

  Bitterballen pruimen met het wonderlijk schouwspel van opstijgende luchtbellen vol gebakken lucht die voor de gezichten uit elkaar spatten, zodat men nog een extraatje heeft voor bij de bitterballen…de vieze lucht. De vieze nasmaak daarvan krijgt u er op de koop toe bij.
  U zult zich uw hele leven dat spektakel herinneren.
  Over 13 gesproken…volgend jaar is het 2013. Een rampjaar?

 3. Barones Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Nee Harry! het is gebakken lucht!!!!!!!
  oh oh oh wat zou ik graag de schandpaal terug zien in het centrum van de stad, kunnen we niet alleen criminelen ten toon stellen maar ook de wan-bestuurders van deze stad,en ik denk dat menig ondernemer graag de tomaten en de rotte eiren wil leveren.

 4. Irene schreef:

  Als we die bestuurders in Almelo aan de schandpaal hebben genageld gaan we ze bekogelen met de gebakken peren waar ze ons mee willen afschepen……

 5. Irene schreef:

  Ik vind die gebakken peren er overigens niet erg smakelijk uit zien. Zien er uit als een haarloos en verschrompeld lichaamsdeel……..

 6. harry schreef:

  Pas op Irene…geen grapjes maken…straks zitten we met een stelletje aangebrande gebakken peren…

 7. Irene schreef:

  Sjoerd, 2013 wordt inderdaad een rampjaar. Ik zie er nu al naar uit ! Krijg ik eindelijk in een hoop zaken gelijk ! Er is geen groter vermaak dan leedvermaak ! Of mogelijk tòch nog een standbeeld in Almelo na 30 jaar demonisering……..

Leave a Reply