Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De Partij Vrij Almelo wenst u fijne Pinksterdagen

 

chris-en-roodborst

                                                                

De zon schijnt volop. Tijd voor Pinksteren. En ook tijd om u te bedanken voor de belangstelling voor onze partij. U bezocht dit weblog 55% vaker en u bent inmiddels al met gemiddeld 100 vaste bezoekers. Bovendien laat u zich vaker horen in discussies die we voeren. Daarvoor verdient u onze dank. Wij wensen u dan ook een paar rustige en fijne Pinksterdagen!

De Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “De Partij Vrij Almelo wenst u fijne Pinksterdagen”

 1. Jenny schreef:

  Ik wens de PVA ook heel fijne Pinksteren.

 2. Irene schreef:

  Die ‘fijne’ Pinksterdagen lukken (helaas) niet omdat ik dagelijks 3-4 dagbladen lees waardoor ik diepsjacherijnig wordt van het zooitje politici wat hier in Nederland de dienst uit maakt !

 3. Ronald lubach schreef:

  Vandaag een briefje ontvangen van de gemeente almelo.
  Of ik weer bereid ben in het stembureau te zitten.
  DACHT HET NIET.
  Jammer van mijn tijd. Ik wil geen onderdeel meer zijn van een mislukt systeem.

Leave a Reply