Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Pim Fortuyn 1948-2002

 4533

 

De laatste uren van Pim Fortuyn in Breda

Zondag is het tien jaar geleden dat Volkert van der G. Pim Fortuyn doodschoot. Fortuyns laatste optreden in het openbaar was in Breda, op een verkiezingsdebat voor lezers van BN DeStem. Een reconstructie van een memorabele maandag in mei 2002

 http://www.bndestem.nl/regio/breda/10980545/De-laatste-uren-van-Pim-Fortuyn-in-Breda.ece

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Pim Fortuyn 1948-2002”

  1. Barones Vanhepjeniks TotPlukmekaal Zu bedelstaf schreef:

    Zo jammer dat Fortuyn niet de gelegenheid heeft gekregen om zich te bewijzen.Ik mocht hem wel,heb hem enkele keren ontmoet,alleen al de flair die hij had maakten hem tot een uniek mens.Fortuyn sprak de taal en de gedachtes van het volk,daarom had hij een enorme aanhang. Menig allochtoon keek met sceptis en knikende knieën naar de voortgang van fortuyn,echter waren er juist uit die hoek vele die ook fortuyn stemde,dit waren de groepen die het ook beu waren wat hun landgenoten uithaalde en steeds weer negatief in het nieuws kwamen.Jammer dat hij er niet meer is,het was een man met een visie en een groot charisma,maar ok wel zacht van karakter,mits je hem goed kende.
    In mijn gedachten zal fortuyn altijd bljven,en denk vele met mij,hopende dat er ooit nog een man of vrouw op staat zoals fortuyn.

Leave a Reply