Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Gokhal in Almelo….ja of nee….

 

verslaving_gokken

                                                  

De VVD wil dat de gemeenteraad nog voor de zomer een besluit neemt over een gokhal in Almelo. Het besluit is aan de raad of die er komt of niet..!! Intussen zijn er drie gegadigden voor zo’n hal. Het Theaterhotel, Heracles Almelo en Voskamp Vastgoed hebben belangstelling.

 

REACTIE:

Vanuit enkele fracties worden er vraagtekens gezet bij de opstelling ten opzichte van het Gokhallenstandpunt van de gemeente Almelo.

Sinds jaar en dag voert de gemeente Almelo een discussie wat betreft het hebben van een gokhal binnen haar gemeentegrenzen. Het al of niet toelaten van gokhallen in een gemeente is een keuzevrijheid die elke gemeenteraad in ons land heeft.  Als Partij Vrij Almelo waren we en zijn we nog steeds tegen de vestiging van een gokhal in Almelo.

In de discussies die al ver voor de laatste gemeenteraadverkiezingen zijn gevoerd hebben we altijd aangegeven tegen gokhallen te zijn, echter als een meerderheid van de raad anders beslist is het in ieder geval noodzaak dat er een streng toelatingsbeleid volgt.

Namens de PVA-Fractie,

Harry de Olde

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Gokhal in Almelo….ja of nee….”

  1. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

    Lijkt me een goed plan,en goed van de PVA om tegen te zijn,deze hallen werken verslaving alleen maar in de hand.

  2. Irene schreef:

    Iedereen weet dat gokken vrijwel alleen maar verliezers oplevert en zelden een winnaar. Dit klemt des te meer omdat Almelo al een relatief zeer grote armoede kent en de enige die z’n zakken vult aan deze uitbuiting is de exploitant zelve ! Het is een derhalve een buitengewoon smakeloos idee van de betreffende wethouder. Dit is een oude discussie en ze moeten niet eindeloos blijven herkauwen als een stelletje graseters.

Leave a Reply