Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Video op zondag “Bejaardenhuis op stelten”

 Senior-Couple-Dancing-copy

 

tijd voor iets leuks!!!

je weet toch wel al die stress!!!
                                                    

 

De heren lopen naar binnen met een cello en een basedrum, kapen de vleugel en zetten het op een musiceren. Het duurt even voor de oudjes loskomen.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply