Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Ondernemers maken pro-Brusselspotje

 

europa2000Vechten tegen de coalitie van aandeelhouders, bankiers en Europese regeringen

 

http://europaendefeiten.nl/index.htm

In het spotje suggereren z.g.n. vooraanstaande ondernemers dat ze spreken voor alle ondernemers. Weliswaar dekken ze zichzelf enigszins in omdat ze spreken van 500.000 ondernemers en dat zou 90% van alle ondernemers zijn, maar daarvoor moet je wel goed lezen. Het spotje zelf doet de suggestie dat ze voor alle ondernemers spreken. Voorts wekken ze de suggestie dat wij zonder Europa geen Schiphol of Rotterdamse haven zouden hebben.  SCHANDALIG!!! Waar halen die lui het recht vandaan om te suggereren voor alle ondernemers te spreken.

Een kleine groep ondernemers met macht en geld omdat ze nu eenmaal internationale bedrijven hebben, hebben eigen belang bij Europa en de Euro.Dit heeft niets met landsbelang te maken. Veel kleinere ondernemers hebben dat belang niet en zien dat Europa en de Euro meer kost dan oplevert. Ik ken enkel ondernemers die niet achter deze boodschap staan. M.a.w. ik ken nu 90% ondernemers die het niet met het spotje eens zijn. En laten we wel wezen, de economie draait niet enkel dankzij de grote ondernemingen.

Ik vraag mij zelfs af of de kleine ondernemers samen van groter belang zijn in onze economie, dan die paar grote ondernemers.En laten we ook niet vergeten dat uit de Euro stappen ook niet betekend dat die grote ondernemingen geen zaken meer zouden doen in Europa.Deze ondernemers zullen waarschijnlijk iets moeten inleveren als wij uit de Euro zouden stappen. Maar dat betekent voor hen wellicht dat ze i.p.v. Evian water, Spa water moeten gaan drinken.

Voor de meeste Nederlanders betekent het dat we onze waterrekening kunnen betalen. En toch wil dit kleine groepje nu gaan beweren dat ze voor alle ondernemers spreken? Ze mogen die mening hebben en ik begrijp waarom ze die mening hebben, maar op deze wijze verkondigen is werkelijk een schande. Trouwens, er wordt continu beweerd dat b.v. de PVV aan bangmakerij doet, maar dit spotje dan? Hadden we vroeger geen welvarend Schiphol? (Volgens mij was het toen zelfs beter dan tegenwoordig) en was de Rotterdamse haven vroeger niet succesvol (volgens mij werkten daar vroeger meer mensen dan tegenwoordig) en hebben wij niet eeuwen lang over de hele wereld al handel gedreven.
 
Even voor de duidelijkheid. IK BEN ONDERNEMER EN IK STA NIET ACHTER DIT SPOTJE!
 
Ronald Lubach

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

8 Comments to “Ondernemers maken pro-Brusselspotje”

 1. Jenny schreef:

  En zo is het!!!!

  En die flauwekul dat het voor toeristen zo handig is………., je kunt (bijna) overal in de plaatselijke valuta pinnen.

 2. Frank schreef:

  Ik zou zeggen! Flikker op met je Europa. Deze ondernemers roeren in een pot goud en romen alles af. Bang dat ze hun eigen kapitaal vernietigen als ze zich niet aansluiten bij die eliteclub.

 3. Maja schreef:

  Ben het helemaal met Ronald’s artikel eens. Waar ik nog aan wil toevoegen: dat spotje is pure misleiding en bedoeld om de burger op het verkeerde been te zetten. Zal wel te maken hebben met de bedrijven die hun zakken vullen door Nederlandse werknemers te onslaan en Polen in dienst te nemen voor 1/3 van het salaris!

  Stem PVV die opkomt voor onze NEDERLANDSE werknemers! WEG met de EUSSR in Brussel! Grenzen dicht en eerst onze eigen mensen aan het werk!

 4. Baronesse van hepjeniks totplukmekaal zubedelstaf schreef:

  De toon die gezet word in Brussel bevalt me niet,we zijn er alleen maar op achteruit gegaan,het leven is schrikbarend duur geworden,vele banen zijn verloren gegaan, en geld in de schatkist is aan het verdampen door dat we politici aan het bewind hebben die niet weten waar abraham de mosterd vandaan haalt veel miljarden weggeeft terwijl de nood hoog is in eigen land.Kijk ik ben niet helemaal fan van Wilders,maar ik denk wel dat we het beste af zijn met een combinatie van Wilders ,Sp en nog een partij,gun ze een kans,de anderen hebben kansen genoeg gehad,en hebben er een zooitje van gemaakt,dat betekent dat wie er straks ook de scepter gaat zwaaien,kan eerst de puinhopen van zijn voorgangers opruimen.

 5. Frank schreef:

  Jan met de Pet voelt op z’n klompen aan dat hij weer belazert wordt door deze eurofiele politici. Ze willen hem de schuld laten betalen van al die corrupte landen waar bepaalde ondernemers dik aan verdienen.

 6. Ronald lubach schreef:

  Het is heel simpel, iedereen die nu nog vvd, cda, pvda e.d. stemt wil niet dat er iets veranderd. Die wil dat het beleid van de afgelopen 30 jaar wordt voortgezet.
  Ben je zo sociaal dat je, het liefst zoveel weggeeft dat er niets meer overblijft en ben je van mening dat iedereen die hier naar toe komt vanaf dag 1 direct de zelfde rechten heeft als Nederlanders die hier hun hele leven hebben geknokt, dan stem je S.P.

  Wil je dat er iets veranderd en dat we samen weer kunnen werken aan een trots en rijk land, een basis om daarna op redelijke wijze ook nog sociaal te kunnen zijn, dan stem je pvv

  Volgens mij is dat de samenvatting van deze verkiezingen.

 7. Ronald lubach schreef:

  Als het niet anders wordt, verkoop ik de onderneming en ga ik weg.

 8. Baronesse Vanhepjeniks Tot Plukmekaal Zubedelstaf schreef:

  @Ronald, tja SP verkwanselt denk ik ons ook,maar als je tussen twee kwaden moet kiezen, aan de ene kant VVD,PVDA en CDA en aan de andere kant PVV en SP kies ik voor de tweede optie PVV/SP.
  Als 9 van de 10 de stemwijzer invullen komen vele bij de PVV uit. Persoonlijk vindt ik dat Ome Geert een kans verdient,en kijken of hij het waar kan maken, tot nu toe word de PVV vaak afgekraakt en zwart gemaakt.Iedereen verdient een kans ,ook Geert Wilders. verbruikt hij deze en maakt er een potje van kunnen we hem altijd nog aan de schandpaal nagelen.

Leave a Reply