Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo ging een kijkje nemen op de verkiezingsmarkt


attachmentPartij Vrij Almelo nam kijkje op verkiezingsmarkt Almelo

 

De verkiezingsmarkt van deze zaterdag is meer dan geslaagd te noemen. Het was mooi weer en dat trok een hoop bezoekers. De Almelose politieke partijen GroenLinks, CDA, VVD, SP, PvdA, ChristenUnie, D66 en als gast de Partij voor de Dieren probeerden zo zwevende kiezers over te halen op hun partij te gaan stemmen op 12 september. De markt werd dit keer gehouden op het Amaliaplein dit in verband met de aanwezigheid van de jaarlijkse kermis.

De politieke partijen boden de gelegenheid aan alle inwoners van Almelo en omstreken om alle standpunten, de verschillen en de overeenkomsten tussen de partijen op een rij te krijgen. ’s Middags kwamen ook kandidaten van enkele partijen een bezoek brengen aan de markt. Ook zagen we enkele plaatselijke wethouders voorbij komen lopen die zich al gauw mengden in verhitte discussies over wie het nu precies bij het rechte eind heeft.

 Dit liet ons toe ook over politieke onderwerpen te praten en onze meningen te wisselen, zonder ons echt te mengen in de discussies van de landelijke politiek waar deze verkiezingsmarkt uiteindelijk voor bedoeld is. 

Uiteindelijk kreeg de Partij Vrij Almelo nog even het woord om haar standpunt omtrent het nieuwe dierenasiel toe te lichten voor Omroep Almelo.  

Al met al was het een geslaagde dag, waarbij Almelo weer een (klein) beetje op de kaart werd gezet.

IMG_4535Aagje Wijnja en Christine van Dalen (Partij voor de Dieren)

IMG_4539Stem Marianne Thieme

IMG_4541Rob Snijder (PVA) bij de SP kraam

IMG_4542Sjoerd Visser en Rob Snijder (PVA) dierenwelzijn is belangrijk

IMG_4546De VVD kraam

IMG_4548De kraam van de ChristenUnie

IMG_4549Marjolein Wessels (PvdA)

IMG_4552Hans Buitenweg en Emmy Weel (GoenLinks)

IMG_4554Frits Akse en rechts Mieneke Heitink (SP)

IMG_4556De CDA kraam

IMG_4557Huub Isendoorn en Fred Gerritsen (D66) dikke vrienden

IMG_4559De (hele) familie bij elkaar (D66)

IMG_4560Hans Buitenweg (GroenLinks) geeft windmolentjes weg


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Partij Vrij Almelo ging een kijkje nemen op de verkiezingsmarkt”

  1. Furr schreef:

    12 sep PVV!

  2. Ronald Lubach schreef:

    En die stonden daar dus niet!
    Gemiste kans!

Leave a Reply