Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Raadslid Partij Vrij Almelo bij Omroep Almelo

 

dieren3779-64Harry de Olde en Karin Wagemakers (Noordbroek) in de studio (foto Geleraaf)

 

De heer Rob Snijder: (voorzitter stichting “Help Nieuw Dierenzorgcentrum Almelo”) Wij hoorden dat u zich laat opsluiten in dierenasiel ’t Noordbroek. Kunt u ons  iets meer daarover vertellen?

Klopt….Ik laat mij op 26 september – solidair met de asieldieren – twaalf uur lang opsluiten in een kennel van dierenasiel ’t Noordbroek. Niet omdat ik iemand iets misdaan heb hoor!! Maar op die manier vraag ik aandacht voor de asieldieren. Dat is nodig. Want het huidige asiel ziet er gewoon niet uit…………Om het maandenlange verblijf in het asiel voor de dieren en de vrijwilligers (waarvoor ik tussen haakjes enorm veel respect heb) zo aangenaam mogelijk te maken is de stichting Help Nieuw Dierenasiel Almelo een actie gestart voor een compleet nieuw dierenasiel. Deze actie ondersteun ik als raadslid van de gemeente Almelo van harte want nogmaals……het is nodig, hoognodig..

Ook wil ik er nog even op wijzen dat er nog steeds mensen zijn die niet nadenken en hun hond of kat zo maar achterlaten in het bos of rechtstreeks naar het asiel brengen. Omdat “hij uit de mode” is. Of omdat hij niet met kinderen om kan gaan. Of gewoon omdat hij wit, bruin of zwart is. In het dierenasiel is elke hond of kat welkom. Laten we deze dieren en de vele vrijwilligers van zowel het asiel als de ambulance daarom een fatsoenlijke leefomgeving gunnen.

Dus op woensdag 26 september zal ik van acht uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds plaatsnemen in een katten of hondenkennel. Het is die dag open dag. Dus als je langs wilt komen, dan ben je van harte welkom om te laten zien dat je mijn actie steunt.

Verwacht u nog meer raadsleden?

Tja, er zijn er in totaal vijfendertig. Dus de andere vierendertig zijn natuurlijk ook welkom….graag zelfs…

En onze burgermoeder mevrouw Hermans?

Hahahaha…..Ik nodig haar uit om een half uurtje naast me te komen zitten…

Mijnheer de Olde, dank voor het gesprek.

Dank u.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Raadslid Partij Vrij Almelo bij Omroep Almelo”

  1. Jenny schreef:

    Mooie actie mijnheer de Olde. Ik kom u wel voederen.
    Waar houdt u van?

  2. Sjoerd Visser schreef:

    Kijk ook op de site: http://www.helpnieuwdierenasielalmelo.nl

Leave a Reply