Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Stem tegen Europa (ingezonden)

 

Europa heeft ons weinig gebracht en is nu de grote molensteen om de nek. De euro wordt onze ondergang, dat begon 10 jaar geleden met een groot wisselverlies.

We hebben met dit grote opslokkende monster niets meer in te brengen. Weg soevereiniteit, weg welvaart, weg cultuur. Allemaal een sprookje dat uitmondt in een farce.

Deze verkiezingen gaan over Europa. Het wordt kiezen: doorgaan met deze heilloze missie of uitstappen.

Ik stem op een partij die het Europese monster de rug toekeert. Wat doe jij?

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

8 Comments to “Stem tegen Europa (ingezonden)”

 1. ronald lubach schreef:

  Ik stem tegen Europa (dat mag al lang duidelijk zijn) En ik heb alle kieswijzers gedaan en daar komt duidelijk uit naar voren PVV en dan VVD, SP enz. Maar ik heb nu voor het eerst een stemwijzer gedaan waar ook wat kleinere partijen genoemd worden en laat dat nou precies zijn wat ik de afgelopen week loop te roepen;

  Resultaten Kieswijzer

  Partijen op volgorde van best naar minst goed bij u passend

  DPK
  Mens en Spirit
  PVV
  Partij voor de Dieren
  VVD
  CDA
  SP
  Libertarische Partij
  D66
  GroenLinks
  SGP
  ChristenUnie
  Piratenpartij
  PvdA

  Zal ik dan toch dat kleine dpk maar stemmen? Ik ben sinds twee dagen een zwevende kiezer! šŸ™‚

 2. Furr schreef:

  PVV.

 3. Ronald lubach schreef:

  Net toen ik dacht dat ik niet meer teleurgesteld kon worden kwamen de verkiezingen van 2012

 4. Baronesse van Hepjeniks TotPlukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Wisselverlies, het was een WISSELTRUC!!!!!!!
  Weg met die euro en weg met europese unie,helaas brengen de verkiezingen ook geen soelaas.

 5. Ronald lubach schreef:

  In heel Nederland is voornamelijk de vvd de grootste, behalve in Friesland en Groningen waar massaal de PvdA de grootste werd en…
  in Almelo!

  Almelo is al vele decennia een kansloze gemeente en na gisteren weten we ook waarom.

 6. Baronesse van Hepjeniks TotPlukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Goed verwoord ronald!

 7. Sjoerd Visser schreef:

  Er komt nog meer teleurstelling aan: gisteren op de Belgische tv deel 2 van een Panorama-drieluik gezien over de verborgen leningen die o.a: zijn aangegaan door Griekenland en ItaliĆ«…om zo de cijfers mooier te doen lijken dan het was. De handel in derivaten, geĆÆnitieerd door Wall Street, zorgen ervoor dat zulke leningen NIET in de originele boekhouding voorkomen…met alle negatieve gevolgen vandien. Zelfs werden in Londen kantoren opgezet die daar wel konden doen wat ze in Amerika wettelijk NIET mochten doen. We worden door die banken belazerd, en het zorgt ervoor dat dat de Europese economieĆ«n naar de knoppen geholpen worden. Zelfs die EURO is een grote mislukking, maar er zijn enkele landen die die in ere willen houden…om zo te voorkomen dat hun luchtbel zichtbaar wordt. Het uiteenspatten van de Chinese zeepbel komt ook elke dag dichterbij…waar de hele wereld last van zal krijgen !!! Helaas wil men in Europa niets laten weten van deze gang van zaken die buiten de boeken om worden gepleegd. Wel wil men Bulgarije en RoemeniĆ« NIET bij de EU, maar men laat Griekenland en ItaliĆ« met hun vervalste cijfers wĆ©l bij de EU. De tegenstrijdigheid in beleid laat duidelijk zien dat men op politiek vlak de weg VOLKOMEN KWIJT is. Daar mogen de burgers voor al die negatieve financiĆ«le praktijken/fiasco’s opdraaien. De MISLEIDING regeert. Ook in Almelo !!

 8. Ronald Lubach schreef:

  @Sjoerd
  Weet je, ik ben sinds een paar dagen MOEDELOOOOOS!
  Het kan mij niet zo veel meer schelen. Laat maar klappen die bel, laat het maar gebeuren. Uitstel is in dit geval namelijk geen afstel, maar langer pijn lijden.

Leave a Reply