Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Stemgedrag wordt steeds vaker beïnvloed

 

Uitslag                                                

uitslag

 

Uit de stembusuitslag van gisteren zijn twee dingen meer dan duidelijk geworden namelijk dat de zogenaamde peilingen er steeds vaker flink naast zitten én dat ze  kennelijk het stemgedrag van kiezers beïnvloeden.

 

Eén van de peilingen

 peiling 2

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Stemgedrag wordt steeds vaker beïnvloed”

 1. Baronesse van Hepjeniks TotPlukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Zoals ik al eerder gezegd heb,als je niet in staat bent om je eigen mening of voorkeur rood te krabbelen in het stemhokje,en alleen je gek laat maken door o.a de media ben je voor mij geen knip voor de neus waard, en moet je ook niet krijsen als de hoge heren de verkeerde beslissingen nemen en in je geldbuidel zitten te vissen. Eigen schuld dikke bult. In dit land hebben we denk ik gewoon kuddevolk. Juist echte democratie is dat jij gwoon dat aan kan kruisen wat je zelf denkt dat goed is. Het is ook een van de weinige echte democratische dingen in dit land,want zoals ik ook al eerder heb gezegd dat de democratie een leugen is, we leven mijns inziens in een democratische dictatuur.

 2. ronald lubach schreef:

  Ik heb 50+ gestemd
  Maar waarom dan?
  Nou ik ben toch 50+
  Maar heb je enig idee waar ze voor staan dan?
  Nee, maar ik ga er van uit dat ze er voor de 50+ zijn.

  Ik heb PvdA gestemt.
  Oh en weet je ook hoe ze ten opzichte van Europa staan? Nee.
  En ten opzichte van de euro? Nee
  Maar ben je voor een kilometer heffing dan? Nee natuurlijk niet.
  Je wilt langer door werken? Nee!
  En je hebt een zoon die wil gaan studeren, waarom vind je dan dat de basisbeurs moet verdwijnen?
  Natuurlijk vind ik dat niet.
  Maar waarom stem je dan PvdA?
  Ik vond dat die Samsung het goed deed tijdens de debatten.

  MOEDELOOOOOOOOOOOS!!!!!

Leave a Reply