Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Zo kan het dus ook in Almelo

 

0

 

Goed gedaan….. gemeente Eindhoven

 

Maar het enige belangrijke wat de stichting “www.helpnieuwdierenasielalmelo.nl ‘ aan onze gemeente vraagt………is grond….en daar heeft  Almelo op dit moment genoeg van…..want……we doen het samen met iedereen die dit fantastische initiatief een warm hart toedraagt………..samen met u, samen met Almelose bedrijven en instellingen en samen met de gemeente Almelo?

Vandaar mijn actie……

 ……dat ik mij op 26 september – solidair met de asieldieren – twaalf uur lang laat opsluiten in een kennel van dierenasiel ‘t Noordbroek. Op die manier vraag ik aandacht voor de asieldieren en de vele vrijwilligers. Dat is nodig. Want het huidige asiel ziet er gewoon niet uit…………

Ik zal van acht uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds plaatsnemen in een katten of hondenkennel. Het is die dag open dag. Dus als je langs wilt komen, dan ben je van harte welkom om te laten zien dat je mijn actie steunt.

Dank……dank…….

Harry de Olde

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Zo kan het dus ook in Almelo”

  1. Frank schreef:

    Nog een klein glimpje opgevangen van onze burgermoeder?

Leave a Reply