Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Almelo…………………Proost

 

Proost 03

Foto: Henk Stegehuis 

 

Vandaag, (zondag 9 december 2012 om 12 uur) heeft het bestuur van de Partij Vrij Almelo een klein intiem feestje in de koude open lucht gehouden.

Dit naar aanleiding van het nieuws dat door de provincie alle grote Almelose (of Almeloze?) projecten onder de loep gehouden worden wegens de zeer zorgwekkende financiële positie waarin Almelo verkeert. Waarbij het best zou kunnen zijn dat er voorlopig (of misschien helemaal niet?) geen nieuw stadhuis komt op het terrein dat je op de achtergrond van de foto’s ziet.

Wij proosten dan ook op het wijze besluit dat de afgegeven alarmbellen en noodsignalen, die hier door ons ettelijke malen zijn afgegeven, wel in de provincie gehoord zijn (echter niet in Almelo)!!! Wij zijn dan ook verheugd over dat besluit en wilden dus (natuurlijk op EIGEN kosten) er wel een flesje ALDI wijn eraan spenderen. Wij hebben dus ons aan deze “brasspartij” overgegeven. De kilte en de regen zorgde voor de bijpassende in Almelo heersende sfeer!!!!!!!!!!!

………………………………………..Proost !!!!

 foto 5164

Foto: Henk Stegehuis

foto 5156

Foto: Henk Stegehuis

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Almelo…………………Proost”

 1. Irene schreef:

  Goede aktie ! Proost !

 2. frank schreef:

  Petje af…zelfs slecht weer houdt ze niet tegen!!!

 3. Sjoerd Visser schreef:

  Geen vriendjespolitiek & Willekeur
  Minder regels en bemoeizucht
  Meer inspraak van de burger
  Goedkoper wonen, lagere lasten
  Gewoon doen om gekker te voorkomen

  AFREKENEN EN OPNIEUW BEGINNEN

  Dat is de tekst die op onze verkiezingsfoldertjes stond.

  En we staan daar nog steeds helemaal achter.

  Helaas vele anderen niet…die zoeken toch tegen beter weten in (hopende op een wonder) tussentijds uitstel en uitvluchten, om de gang naar de executie te redden!

  Als je niets nieuws probeert weet je nooit of het werkt. Maar als je toch doorgaat zoals ervoor…dan weet eigenlijk wel dat het niet werkt…getuige de vele negatieve uitkomsten van die eerdere “oplossingen” en ombuigingen die allemaal op “bezuinigingen” neerkwamen of die zelfs schaamteloos bezuinigingen genoemd worden. (Net zoals hondenbelasting zo’n schaamteloos misleidende naam is!)

  De mens staat alleen nog maar centraal als levende geldbuidel, en mag voor de democratische poppenkastshow wel NEE roepen tegen een samengestelde politieke meerderheid die JA blijft zeggen.

  De overheidsambities genieten de voorkeur, en daar moet iedereen een te hoge…dus ONBETAALBARE prijs voor betalen !!!

Leave a Reply