Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Almelo’s beeldend kunstenaar sponsort 10 schilderijen t.b.v. dierenzorgcentrum

 

IMG_5148-600x3361 

Rechts: de beeldend kunstenaar Petros Margosyan

De bekende Almelose beeldend kunstenaar Petros Margosyan uit sponsort de Stichting Dierenzorgcentrum Almelo door 10 van zijn schilderijen te doneren. Deze schilderijen komen op de dierenwebsite te staan en worden verkocht aan de hoogste bieder. Het bedrag dat ze opbrengen gaat geheel naar de stichting. Het is namelijk de bedoeling dat straks in het nieuwe dierenzorgcentrum ook plaats is voor Almelose kunstenaars die hier hun werken kunnen ophangen of plaatsen.

 

IMG_5122

IMG_5123

IMG_5124

IMG_5125

IMG_5126

IMG_5128

IMG_5129

IMG_5130

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply