Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Harry de Olde is Almelose politicus van het jaar 2012


Namens het gehele PVA-bestuur feliciteer ik van harte ons raadslid Harry de Olde met het behalen van de titel “politicus van het jaar in Almelo”. Ook alle Almeloërs die op hem hebben gestemd, heel hartelijk dank voor uw steun! Zònder uw steun is al ons werk tevergeefs. Op de drempel van het nieuwe jaar hopen wij dan ook ons werk te kunnen voortzetten met nòg meer steun van u, burgers van Almelo. Langs die weg zal de PVA dan in 2014 wèrkelijk het verschil kunnen gaan maken. Wij gaan niet voor eigen roem en eer maar zetten ons in voor àlle inwoners van Almelo.

Het bestuur van de Partij Vrij Almelo,

Margaretha den Oude-Kreffer (secretaresse PVA)

 

Uit: Almelo Anders 30 december 2012
Almelo Anders kan terugkijken op een van haar meest succesvolle polls ooit. Wij vroegen u te stemmen op uw favoriete politicus in Almelo in het jaar 2012. U bracht maar liefst 239 unieke stemmen uit. Als een van de weinige nieuwssites kan er bij de polls van AlmeloAnders beslist niet dubbel worden gestemd. Elke stem is dus uniek en eenmalig.

DeOlde-21-500x400

 

Wij feliciteren Harry de Olde (Partij Vrij Almelo) met zijn uitverkiezing van politicus van het jaar 2012 in Almelo. Applaus voor deze man, die het beste voor heeft met burgers en dieren. Het was een afgetekende  overwinning aangezien hij zo goed als 50 % van de stemmen behaalde. Op een zeer verdiende tweede plaats eindigde VVD-dissidente Israa Abdullatif. Dit zal haar een steun in de rug zijn. Een rug die zij overigens als een van de weinigen recht hield toen het erom ging (Fortezza, stadhuis). Kortom een vrouw uit één stuk! Hulde voor Israa.

Voor Gerwin Kamphuis (LKA) zal het toch slikken zijn dat hij én achter De Olde én achter Israa eindigde. Maar een derde plaats is alleszins respectabel. Wij vermoeden dat De Olde eenvoudigweg een grotere achterban weet te mobiliseren. Als De Olde en Kamphuis weer de krachten bundelen zouden de gevestigde partijen worden weggevaagd!  Afgaand op de poll lijken de oudere politici als Stork en Isendoorn de burger toch te weinig aan te spreken. De laatste plaats van Hans Buitenweg is teleurstellend maar hij is wel de enige linkse politicus is die een nominatie haalde. 2013 zal de echte graadmeter worden: het laatste jaar voor de volgende lokale verkiezingen. De politici moeten nu namelijk alles uit de kast halen!

Bron: www.AlmeloAnders.nl

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Harry de Olde is Almelose politicus van het jaar 2012”

  1. P de Zwaan schreef:

    Van Harte gefeliciteerd Harry een knappe prestatie. Blijf vooral zo doorgaan. wij hebben er ook eeen stukje van gemaakt op onze site. http://www.laatstenieuws.nl/archives/26475/politicus-harry-de-olde-is-almelose-politicus-van-het-jaar-2012

  2. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

    Mooi en verdiend voor al zijn inzet,kunnen andere politici nog een voorbeeld aan nemen.

Leave a Reply