Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Het grootste probleem (ingezonden)

 

imgp0455

“Eén van de grootste problemen in Nederland – en wellicht de grootste bedreiging voor de stabiliteit van onze samenleving – is de ontwrichtende invloed van de islam.

Ik ben een PVV stemmer. 1 van de redenen was o.a. de Islamisering, waar ik nooit bang voor ben geweest maar waarvan ik wel zie dat het een probleem is/wordt. Tenminste voor mij met mijn kennis en ervaring en voor gelijk denkenden. Maar ik denk dat de PVV de plank momenteel een beetje misslaat.

Het grootste probleem in Nederland is momenteel de economie. Veel mensen voelen het probleem nog niet zo zeer omdat iedereen die een inkomen heeft omdat hij/zij voor een werkgever of instelling werkt en daardoor de huur, hypotheek, andere vaste lasten e.d. nog kan betalen, nog geen zicht heeft op de economische problemen, anders dan wat men leest of hoort in de media. Dit zijn ook de mensen die het probleem onderkennen en bagatelliseren. 

Wij hebben in vijf jaar tijd vijf klanten failliet zien gaan. 4 daarvan in het afgelopen jaar. En er staan er nog meer op vallen. En wij komen daar ondertussen ook heel dicht bij.
Al die bedrijven hebben personeel waarvoor ze pensioengeld en salaris betalen, betalen belasting, hebben leveranciers, betalen verzekeringsgeld, de banken verdienen aan die bedrijven etc etc.
Steeds meer bedrijven vallen weg. De domino stenen die begonnen zijn met transport en bouw, komen daarmee steeds dichter bij al die mensen die nu nog niets van die crisis merken. Het personeel van die bedrijven die gaan vallen.

Wie gaat er straks voor al die dan meer dan ooit noodzakelijke sociale vangnetten betalen? En volgens het Nibud heeft nu al Ongeveer 45 procent van de mensen moeite om rond te komen. 45% !!!! Dat is een groep mensen die groeit en straks in opstand gaat komen. De onrust en onvrede is sterk aan het groeien. Daar hoort u wellicht nog niet bij, maar u kent vast ook al mensen die die problemen hebben. Of houden uw kennissen, familie e.d. het nog verborgen?

Dat is (momenteel) een groter probleem dan de Islamisering. En al ben ik het met u eens, voor mij is het verlagen van de Btw. naar 12,5% (en het verhogen van de 6% naar 12,5%) en daarmee de koopkracht verhogen en het terugwinnen van het consumenten vertrouwen, het stoppen met geld naar Europa brengen en investeren in de economie een veel belangrijker punt dan de Islamisering. (goh wij hadden niet verwacht dat de ondernemer die 21% aan de consument zou doorberekenen?) De Islamisering was een probleem van een paar jaar geleden waar je toen stemmen mee kon winnen. Het is er nog steeds, maar is ondergeschikt geworden aan het economische probleem.                                                                                                

Nederland is failliet, maar weet het nog niet. Een oorlog is heel dicht bij. Heel dicht bij. En niet met de Islam. En van mij en mensen in mijn omgeving mag die oorlog er zelfs wel een keer komen. Wat erg hè dat ik (wij) daar zo over denk(en)? Er moeten maar eens koppen rollen. En ik hoop figuurlijk, niet letterlijk, maar een revolutie is misschien zo gek nog niet!!!

Met heel hartelijke groet,

Ronald Lubach
Een zelfstandig ondernemer die dacht vrij te zijn en voor zichzelf te werken, maar er steeds meer achter komt dat hij voor Europeese en Nederlandse overheden, de banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen (de directeuren daarvan) en meer van dat soort parasieten werkt. Ik ben niet vrij, maar bereid voor mijn vrijheid en die van mijn kind te vechten. Tenzij die sukkel van een Rutten eens op durft te staan en eens met de vuisten op tafel durft te slaan. Maar dat zal wel niet gebeuren. En voor de PVV is het straks ook te laat.

Investeren als het minder is, sparen als het goed gaat is een vuistregel van goede ondernemers. Maar niet van onze overheid. Die helpt ons naar de verdoemenis!

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

5 Comments to “Het grootste probleem (ingezonden)”

 1. MJ schreef:

  Ik geeft het nog geen jaar en dan is het een grote financïele wanorde. Europa plat, en de hele economie die in elkaar stort. Daarna volgen er grote gevechten tussen landen om het goud en de grondstoffen. Kortom wat mij betreft is het eind in zicht.

 2. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Helemaal mee eens Beste Ronald, is sluit me volledig erbij aan. Europa en Nederland staan aan de vooravond van een revolutie of en oorlog, alle de bestuurders van de landen proberen uit alle macht het te rekken.Achter de schermen zjn de pionnen allang verschoven en verdeeld, wie doen wat? en wat neem ik, belist door de politieke partijen, de Bildeberg groep en groot industriëlen. Wij burgers zijn naturlijk weer de klos als er chaos uitbreekt,maar mischien is het wel een uitweg. Ik weet niet hoe het met u is, maar ik voel dat er iets te gebeuren staat en dat geeft een onheilspellend gevoel. De tijd zal het leren. Wat ik wel voor zeker weet is dat het zo niet door kan gaan,ik hoor ook bij die 45% en geloof me dat is een topje van de ijsberg,want veel mensen zoals ik proberen nu hun hoofd boven water te houden tegen beter weten in.

 3. Sjoerd Visser schreef:

  Geldstromen en macht behouden door onrust te zaaien en mensen tegen elkaar op te stoken…is een oude Amerikaanse geheime Dienst-tactiek…die volgens mij nog steeds gepraktiseerd wordt over de wereld…door diverse machtshebbers. De “democratie” op de wereld is is van het gehalte lik-me-vestje.
  Zie ook:
  http://www.tubantia.nl/algemeen/buitenland/vs-waarschuwen-londen-blijf-bij-europa-1.3599970

 4. Irene schreef:

  Europa is al een tijd het slechtst draaiende werelddeel van de wereld. Zelfs de Derde Wereldlanden hebben een mooi groeicijfer. Dus Europa is gewoon gekke henkie van de wereld ! We zitten gewoon als ratten in de val !

 5. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Europa word de nieuwe Derde wereld!

Leave a Reply