Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Komende jaren vuurwerk centraal geregeld?

 

vuurwerk2 

Het blijft een prachtig gezicht met de jaarwisseling: vuurwerk. Overal waar je naar boven kijkt, zie je kleurige versieringen. Iedere Nederlander lijkt wel vuurpijlen en ander siervuurwerk af te steken. De vraag is voor hoelang nog.

Er gaan namelijk steeds meer stemmen op dat vuurwerk centraal in de gemeente geregeld moet worden. Minister Opstelten denkt dat Oud en Nieuw hierdoor een stuk veiliger wordt. Ook vrouwen vinden een centrale vuurwerkshow een goed idee, zo blijkt uit onderzoek van 24woman.nl. Maar dat is vooral omdat ze de knallen eng vinden.

De gemeente Hilversum is dit jaar gestart met een centrale show. Volgens Burgemeester Broertjes was het een groot succes en is een nieuwe traditie begonnen. Hij wil de komende jaren het vuurwerk weer centraal geregeld hebben.

Onderstaand filmpje geeft een mooi voorbeeld hoe je een binnenstad helemaal kunt gebruiken om een spetterend en adembenemende show te geven en een miljoenen publiek te trekken.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

4 Comments to “Komende jaren vuurwerk centraal geregeld?”

 1. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  \\\ik ben een voorstander van gecontroleerd vuurwwerk, de zware ontploffingen waren niet normaal, het hele huis stond te trillen en de ramen rammelde, gellukig geen gebroken ramen.

 2. Irene schreef:

  Boem is ho !

 3. A J van Zon schreef:

  Centraal afsteken van vuurwerk
  Particulieren verkoop verbieden!!

 4. A J van Zon schreef:

  Particulier verkoop verbieden!!!
  Centraal afsteken.

Leave a Reply