Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo nu ook op Facebook

 

logo

Vanaf dit jaar is de Partij Vrij Almelo ook op Facebook te vinden. Volgens Harry de Olde (fractievoorzitter) is het belangrijk om op vele manieren te communiceren met de bewoners van Almelo. Daarom gaat De Olde met de partijleden vaak op pad in Almelo, bestaat de website met veel artikelen en dus nu ook de pagina op Facebook.

Als lokale partij ook op het wereldwijde web, maar dan wel vooral voor Almelo. Ook is het een manier voor mensen om in contact te komen, als ze willen meehelpen met de verkiezingen in 2014. Zelfs door het delen met vrienden, van de standpunten, kunnen bezoekers van Facebook helpen. Bezoek ons nu dus ook op onze Facebook pagina http://www.facebook.com/pages/Partij-Vrij-Almelo/457579974291924?ref=stream
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Partij Vrij Almelo nu ook op Facebook”

  1. Phillip schreef:

    Erg goed initiatief, gelijk geliked .

Leave a Reply