Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Teckel wandeltocht in Almelo

 

teckels

Zondag 13 januari 2013

Iedereen is weer van harte welkom om mee te wandelen, ook zonder teckel bent u welkom.

Vertrek 13.00 uur vanaf de ijsbaan Twente aan de Sluiskade ZZ Almelo.

.      Er wordt gezorgd voor glühwein deze wordt aangeboden door Jeroen Bos van “De smaak van”

.      Heerlijke snert wordt aangeboden door “Frans van ’t spoor”

.      De harmonie wordt verzorgd door Robbert Oosterveld en collega’s

De hele wandeling staat dit jaar in het teken van het nieuw te bouwen “Dierenzorgcentrum” in Almelo. Aan de honden is natuurlijk ook gedacht, naar afloop wordt er een lekkernij aangeboden door dierenspeciaalzaak “Pets place”uit Almelo.

Onderweg wordt er een stop gemaakt bij de fam. R.Baak en de fam. Janmaat hier gaan we bovenstaande heerlijkheden nuttigen. Deze families hebben hun landelijke authentieke overkapping beschikbaar gesteld voor een gezellig samenzijn met onze teckels. Hier  wordt ook van iedereen voor deze mooie wandeltocht een kleine (mag ook grote) vrijwillige bijdrage gevraagd voor de bouw van dit  “Dierenzorgcentrum”

image00-1024x276

Tot ziens in de prachtige natuur die de Gravenallee ons te bieden heeft.

Voor inlichtingen:

Gerrit Zwienenberg 0546- 811490 of 06-41386536

Jeannette Kuipers 0546- 823270

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Teckel wandeltocht in Almelo”

  1. frank schreef:

    De gemiddelde hond heeft maar één verzoek aan de mensheid.

    Hou van mij.

  2. MJ schreef:

    Een prachtig initiatief voor een goed doel.

  3. Inderdaad Frank. Erg leuke beesten waar men alleen maar van kan houden.

Leave a Reply