Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Video op Zaterdag “Ganzenpas”

 

tvvervolg

 

Gelardeerd met tromgeroffel, gefluit, gegak en andere muzikale klanken marcheren ze door de straten van dorp tot stad.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Video op Zaterdag “Ganzenpas””

  1. frank schreef:

    Zijn ze toch nog goed terecht gekomen…..

  2. Maja schreef:

    Heel erg leuk!

Leave a Reply