Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Vrienden voor het leven
Categories: Zonder rubriek

  

Vriendschap kan heel mooi zijn. Al is dit toch een heel ongewone vriendschap. Labrador Mtani en een cheeta Kasi zijn onafscheidelijk in de dierentuin Busch Gardens Tampa Bay in Florida. Beide viervoeters vierden onlangs hun eerste verjaardag.

http://seaworldparks.com/en/buschgardens-tampa/Animals

In plaats van te vechten – zoals katten en honden gewoonlijk doen – is dit schattige stel al de beste vrienden sinds hun geboorte. Ze zijn dan ook een populaire attractie geworden in de dierentuin.

Volgens hun verzorgers spelen de twee graag met hun speelgoed, rennen ze achter elkaar aan door het verblijf en spelen ze verstoppertje in het hoge gras.

Mtani, een geel gekleurd labrador teefje, werd overgenomen van een asiel en de mannelijke cheeta Kasi kwam over uit de Jacksonville Zoo and Gardens nadat hij verstoten was door zijn moeder.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply