Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Luisteren naar de burger

 

poort1090-64-600x398

Het geheim achter de poort, wanneer wordt deze langslepende kwestie nu eens opgelost?

 

De Partij Vrij Almelo is een partij die durft te zeggen wat we denken. Rechttoe, rechtaan. We spannen ons in om onregelmatigheden in onze stad (en daar buiten) op te sporen. Maar steeds weer blijkt dat we op papier wel een democratie zijn maar in de praktijk die democratie een wassen neus blijkt te zijn..

De kloof tussen burger en politiek is al jarenlang onderwerp van discussie. Wij veroordelen deze arrogante wijze van politiek bedrijven. Het is een trieste tijd voor dit falende Almelose bestuurs- en rechtssysteem. De macht achter de schijnmacht van de Almelose politiek deelt de lakens uit want steeds komen er weer zaken bovendrijven die ons een erg vieze smaak in de mond bezorgen.

Daarom vindt de Partij Vrij Almelo dat vriendjespolitiek en belangenverstrengeling nog steeds de juiste woorden zijn in Almelo. Het wordt tijd dat er een einde komt aan deze politisering van de politiek en aan al hun afschermtechnieken.
                                                                     
Toch halen de (coalitie) partijen straks zonder schroom hun oude beloftes weer uit de koelkast om ze in hun verkiezingsprogramma te stoppen. Komt dit nog geloofwaardig over?
                                                                               
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Luisteren naar de burger”

  1. MJ schreef:

    Luisteren naar de burger doen ze alleen in verkiezingstijd

  2. melina schreef:

    Ze luisteren wel,maar doen er nooit wat mee,ze hebben maling aan de burger

Leave a Reply