Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Burgers in Blauw in Almelo

 

raad8529-64-600x398  

 

Geachte burgemeester,

Wij schrijven u naar aanleiding van een zeer recent artikel in de Geleraaf dd. 28-03-2013 genaamd:

Burgers in Blauw in Almelo

Een kijkje in de boeiende wereld van de politie? Dat kan met ‘Burgers in Blauw’.

Onze verbazing is groot, daar wij als PVA al een lange tijd proberen een afspraak te krijgen om eens een avond/nacht mee te kijken met de politie.

Na diverse telefoontjes met achterlating van telefoonnummers en zelfs via het loket met achterlating van visitekaartjes blijkt het onmogelijk om een afspraak voor elkaar te krijgen.
Gaarne zouden wij ook graag van die openheid en transparantie genieten en vandaar dat wij via dit schrijven toch graag een afspraak zouden willen maken om een avond/nacht mee te mogen rijden/lopen met de politie.

Wij begrijpen dat er geheimhouding geldt i.v.m. privacy…maar mochten wij eventueel iets zien waarvan wij menen dat wij daarover aan u vragen zouden moeten stellen (al was het alleen maar om eventuele ongerustheid weg te nemen danwel uitleg te krijgen)…dan zal dat onmogelijk zijn wegens de opgelegde geheimhouding.

Hoe dan ook: gaarne zouden wij op korte termijn van u als hoofd van de Politie een reactie willen ontvangen…het liefst natuurlijk met een uitnodiging erbij.

Met vriendelijke groeten,

Partij Vrij Almelo

http://www.vrijalmelo.nl/2012/10/deze-almelose-politiepet-past-ons-nog-steeds-niet/ 

ttp://www.vrijalmelo.nl/2012/03/partij-vrij-almelo-vraagt-politie-almelo-nachtdienst-mee-te-draaien/

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

8 Comments to “Burgers in Blauw in Almelo”

 1. Irene schreef:

  In het bestuur van Almelo is het van hoog tot laag één grote corrupte bende. Met dit soort flauwekul proberen ze alleen maar hun justitieel falen te maskeren. Zo bleek afgelopen zomer toen na een dringende mail aan de Burgemeester eindelijk een lang verstopte verslaggeving boven water kwam waaruit onverkort bleek dat Almelo het slechtst (!) functionerende politiekorps heeft van de regio maar zelfs landelijk !

 2. Furr schreef:

  Politie meelopen? Ga wat anders nuttigs doen PVA, echt…. geloof me. Het is zoooo corrupt binnen de Politie. Beetje leuk doen voor de buitenwereld, maar verder hoo maar. Zaken oplossen hoo maar. Ja of je moet automobilist zijn…. dan is er een 99% opsporingspercentage, echte boeven slechts 16% (en dan houd ik dit als hoogste aan)….. ik lees ook wel eens 6%….. tjah wat wil je in zo’n land: geld is belangrijker dan veiligheid.

 3. harry schreef:

  Dat proberen we nu juist uit te zoeken Furr

 4. frank schreef:

  Goed idee van de PVA Furr Ze zullen vast geen parkeerbonnen gaan uitdelen bij jouw in de straat…

 5. Furr schreef:

  Dat kan ook niet 😉 !

 6. Janus schreef:

  De politie is je beste vriend Furr

 7. Furr schreef:

  Nee hoor.

 8. Sjoerd Visser schreef:

  En als je dan als burger aangifte wilt doen bij het hoofd van de politie (de burgemeester) van valsheid in geschrifte door de Gemeente Almelo…dan wil men die aangifte NIET opnemen. Zo ondermijn je wel de eerlijkheid, openheid en transparantie. Wat dat voor nadelige werking heeft…denkt men verder niet over na.
  Maar vraagt zich ondertussen wel af waarom het vertrouwen in de overheid zo ENORM KELDERT.
  Ik zal het antwoord maar geven: omdat de overheid daar zelf voor zorgt en ernaar handelt. Telkens weer en steeds meer!

Leave a Reply