Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Je privacy ligt op straat (video op zondag)

 

privacy1

Veel mensen weten niet dat zij dag en nacht gevolgd worden door allerlei (overheid) instanties.
Deze (overheid) instanties proberen zoveel mogelijk data te verzamelen over de persoon.
De overheid heeft zichzelf een ultieme vrijbrief gegeven namelijk het bestrijden van terrorisme.
De overheid en de media doen er alles aan om de burgers angst aan te praten zodat zij vervolgens met de oplossing komen namelijk: inleveren van privacy levert veiligheid op.

Oordeelt u zelf !!!!!!!!!!

 

 

 

Drones

nlov

Reactie:

Uit de Staatscourant blijkt dat de Nederlandse politie al sinds 2009 in meer dan veertig gemeenten geregeld drones inzetten. Volgens officiële cijfers vloog er al 132 keer een met camera uitgerust onbemand vliegtuig boven de Nederlandse huizen, straten, steegjes, tuinen en kantoren. Waarom weet niemand, want de inzet is aan geen enkele regelgeving verbonden. Ook onbekend is wat er met de verzamelde gegevens gebeurt.

Aan privacy hebben Nederlandse bestuurders meestal weinig boodschap. Zo zijn de vragen gericht aan een minister die de politie de bevoegdheid wil geven elke willekeurige computer te hacken. Zo maar, zonder verdenking. En als onderdeel van de wijzigingen in de huurwet maakt de belastingdienst straks doodleuk elk inkomen aan private bedrijven bekend. Als de Nederlandse burger intussen nog niet het gevoel heeft dat ze wordt bespioneerd, zou dat eigenlijk wel moeten

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Je privacy ligt op straat (video op zondag)”

 1. frank schreef:

  Het begint al veel eerder,in de embrio fase. Ze bewaren monsters van de vruchtwaterpunctie.

 2. bert maathuis schreef:

  En Frank, daarna volgt de babycrèche!
  Vanmorgen op teevee in het programma “Boeken” een Belgische psych. die vertelde dat kinderen zich tegenwoordig niet meer kunnen hechten; want ouders scheiden in Nederland gemiddeld na 7,5 jaar! Het is dus nog veel erger dan dat, want al vanaf 2 à 3 maanden: staatsopvoeding (binnenkort studeren de eerste HBO-managers voor kindercrèches af!). Na de voordeursleutelkinderen, nu de babycrèchekinderen.
  uitzending over Dirk de Wachter: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1333739
  Verder over hem:
  http://www.vn.nl/Archief/Samenleving/Artikel-Samenleving/We-leven-in-een-borderlinemaatschappij.htm
  Ja, onze maatschappij zit als het ware in een speedboot; stap er uit!
  Voor wie geïnteresseerd is:
  Willem de Ridder staat aan de wieg van tal van ontwikkelingen op het gebied van kunst, cultuur en recreatie. Hij was bijvoorbeeld nauw betrokken bij de oprichting van alternatieve jongerenclubs als Paradiso, Fantasio en de Melkweg.
  Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_de_Ridder
  Lezing van Willem op 28 maart: http://www.gocosmic.nl/87874274
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_de_Ridder
  Het is duidelijk dat onze huidige maatschappij overal, maar dan ook werkelijk op élk terrein hopeloos is vastgelopen! Tijd voor vernieuwing!

Leave a Reply