Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Spanning in Almelo bij huize Stegehuis

 

In huize Stegehuis wordt met spanning uitgekeken naar de uitslag van de Rekenkamer omtrent  “De Poortaffaire”

IMG_5973

Henk Stegehuis “spanning”

IMG_5976

Zeven jaar ellende en dat is niet niks……...

IMG_5977

De veelheid aan informatie vertaald zich in stapels dossiers

 

STERKTE !!

6

 

Brief 1

 

Brief 2

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

4 Comments to “Spanning in Almelo bij huize Stegehuis”

 1. Janus schreef:

  Soms moet je doen wat je moet doen om het recht te doen zegevieren.

 2. frank schreef:

  Zijn enorme doorzettingsvermogen en vechtlust is een voorbeeld voor iedereen…

 3. Sjoerd Visser schreef:

  Als je als burgemeester GEEN aangifte wilt opnemen van valsheid in geschrifte…dan laat je daarmee zien dat je NIET onafhankelijk bent en is de schijn enorm groot dat je bepaalde misstanden onder de tafel wilt houden. Vooral omdat dezelfde “onpartijdige” persoon al vaker te kennen heeft gegeven dat Almelo zich geen slecht nieuws meer kan permiteren. Zo te merken wordt er alles aan gedaan om die misstanden toe te dekken/onder tafel te houden. Daarmee ondermijn je de eerlijkheid en zegeviert de oneerlijkheid…zoals dat vaker bij de overheid het geval is gebleken!!!

 4. Maja schreef:

  Ik wens de heer Stegehuis heel veel sterkte en succes. Hopelijk komt nu de onderste steen boven want dit gedonder heeft natuurlijk al veel en veel te lang geduurd!

Leave a Reply