Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Almelo Sociaal wint de hoofdprijs !

 

Vandaag konden we in de Geleraaf opmerkelijk positief nieuws lezen: Almelo Sociaal haalde op het landelijk Cliëntenraad congres de EERSTE PLAATS. Van Harte Gefeliciteerd !!!

Ja: u leest het goed…de 1e plaats. En dat ondanks de bezuinigingen die Almelo Sociaal al om de oren heeft gekregen. Wij vinden dit zo’n noemenswaardig gebeuren dat wij daar graag óók de nodige aandacht aan willen besteden. Wij mochten dan ook de hieronder getoonde felicitatiecompilatie gebruiken van de Geleraaf:

GefeliciteerdASO-64

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Almelo Sociaal wint de hoofdprijs !”

  1. Sjoerd Visser schreef:

    Warm aanbevolen.

Leave a Reply