Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo voor een mens (en dier) vriendelijke gemeente Almelo

Eerst mensen en menselijkheid

Wij zullen er alles aan doen om de naam Partij Vrij Almelo synoniem te laten zijn voor een leefbare gemeente Almelo.

Vertegenwoordigers van onze partij zijn continue de ‘boer’ op om te inventariseren hoe en op welke manier wij voorzien kunnen worden van nog meer en vooral de juiste informatie over wat er leeft en heerst binnen de Almelose gemeenschap.

Zonder uw hulp kan dat echter niet. Voor u is het ook van belang om te weten dat de politieke prioriteit van de Partij Vrij Almelo ligt en altijd zal liggen op het vlak van een verantwoorde, sociaal maatschappelijk en leefbare gemeente Almelo.

Eerst zorgen voor mensen en menselijkheid en pas op de tweede plaats de zakelijke benadering. Nu wordt dat te vaak omgedraaid en staan inwoners letterlijk en figuurlijk in de kou!

Partij Vrij Almelo voor een mens (en dier) vriendelijke gemeente Almelo

Stem of voeg toe aan:

1 Comment to “Partij Vrij Almelo voor een mens (en dier) vriendelijke gemeente Almelo”

  1. Ronald schreef:

    Is dit niet een gevalletje “pot verwijt ketel”?
    Zo ken ik er ook nog wel een paar.

    Ik neem onze gemeente kwalijk dat ze bepaalde beslissingen voor mij als burger nemen waar ik het niet mee eens ben en de gemeente zegt dus;

    “tja, moet je niet bij ons zijn, want wij nemen die beslissingen omdat we geen andere mogelijkheid hebben”. “wij hebben geen verantwoordelijkheid”.

    Zo worden ook gruweldaden gepleegd in oorlogssituaties. “ik was het er niet mee eens, maar ik moest die mensen martelen omdat het van hogere hand werd beslist”. Mengele had er zelf helemaal geen plezier aan, hij moest.

    Niet integere eik…, sorry, laat ik het netjes houden, kastanjes.

Leave a Reply