Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Raadslid in Almelo? Foutje. Bedankt. (ingezonden)
 

ac5svixgim4ise40r7ee4uidgqv5xa$jqibuo6euuawoflb4n5nziepcvz6yru  

 

Nadat ik me een aantal jaren afzijdig heb gehouden van de politiek schrik ik van het niveau in Almelo. Een college met duistere kanten en doofpot politiek. Een partij als de PvdA is geheel zijn politiek doel voorbij geschoten na het vertrek van Bert Kuiper, Bert Kozijn en niet te vergeten Hennie Nijhuis. Het CDA dat als bedrijf bestuurd wordt en geheel niets meer bijdraagt in het politieke veld. VVD is helemaal een ramp en dat zie je dan ook in de landelijke prognoses. Maar ook Gijs Stork, nestor van de raad, is schijnbaar vergeten er ook voor de ouderen te moeten zijn. Maar voor alles is een verklaring. Het bejaarde college is soms , heel vaak, de weg kwijt. Een slecht college laat een gemeenteraad slecht functioneren. Jongeren gaan toch gillend op de loop als je dit college ziet. Ben benieuwd wanneer de eerste wethouder met scootmobiel en rollator naar het stadhuis komt.

Ik heb respect voor Harry de Olde, PVA, die zich zes slagen in de ronde werkt en geen enkel compliment ontvangt. Overal aanwezig zijn waar andere raadsleden schitteren door afwezigheid. O ja, onze burgemeester. Mijn mening is dat we nog nooit zo’n slechte burgemeester hebben gehad. Ik ben niet de enigste die dat vindt, je hoort het overal. Dit zijn enkel headlines. Kijken we naar het sociale Almelo, krijgen ze weer een onvoldoende. Het beste sociale programma heeft de PVV. Voor zover mogelijk kan de PVA ook hier plannen uit halen. Laten er eens veel jonge mensen opstaan die Harry de Olde willen helpen om puin te gaan ruimen in onze stad. Het is nog niet te laat want anders worden we een artikel 12 gemeente en staat de burger het water aan de lippen.

 
Dick Dooren
 
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Raadslid in Almelo? Foutje. Bedankt. (ingezonden)”

  1. Barones vanhepjeniks totplukmekaal zubedelstaf schreef:

    Eindelijk eens iemand die het haarscherp ziet, want het college van B&W is inderdaad flink de weg kwijt!

Leave a Reply