Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Dienstencentrum De Riet start in Almelo twee acties

 

IMG_60451-600x449

Om de nodige financiën bijeen te krijgen en daarmee het Dienstencentrum de Riet voor sluiting te behouden, start het actiecomité voor behoud Dienstencentrum De Riet met twee acties.

Vandaag 28 mei spreekt Hendry Bosch voorzitter van het actiecomité de raad toe om wethouder Kuik toestemming te vragen de ontbrekende 20.000 euro te betalen. Kuik is bereid te willen betalen, maar zegt dat de raad het laatste woord heeft. Aanvang 19.00 raadzaal Almelo.

Woensdag 29 mei om 15.00 uur komt wetenschapper ds. Aafko de Vries uit Nijverdal, bekend van diverse publicaties en TV uitzendingen, een lezing houden in het Dienstencentrum De Riet met als onderwerp “Ouderen en de overheid, hoe kunnen beiden elkaar aanvullen”. Het actiecomité heeft hiervoor naast haar gebruikers en vrijwilligers de complete gemeenteraad van Almelo uitgenodigd alsmede de wethouders.

De organisatie hoopt dat burgers, belanghebbenden, gemeenteraadsleden, wethouders en verder allen die het ouderenwerk een warm hart toedragen massaal aanwezig zullen zijn in het Dienstencentrum. Adres: Plompstraat 6, 7601 CR Almelo.

http://www.vrijalmelo.nl/2013/05/samen-sterk-voor-behoudt-dienstencentrum-de-riet/ 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Dienstencentrum De Riet start in Almelo twee acties”

  1. frank schreef:

    En nu maar hopen dat het college zich heeft laten zien. Je bent nooit te oud om te leren…..

Leave a Reply