Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Gooi de zorgbureau’s uit uw PGB (ingezonden)

 

logo pva

 

Mensen met een PGB schakelen vaak een zorgbureau in en realiseren zich niet welke kosten dit met zich mee brengt. Het slokt een groot deel van hun PGB op wat anders kan worden gebruikt. Beter is om hulp zelf rechtstreeks in te schakelen en zelf de boekhouding doen, wat niet zo moeilijk is. Hoe hoger het PGB hoe meer er afgesnoept wordt. Zelf de hulpverleners inhuren is de beste oplossing. De Nederlanders krijgen al genoeg voor de kiezen, gezond of niet gezond.

Dan het dure Europa wat de burgers handenvol geld kost. Nederland moet zo spoedig mogelijk uit die dure Unie er weer op eigen benen staan. De PVV van Geert Wilders is dan ook in de peilingen de grootste partij van ons land. Wij pikken het niet langer. Almelo moet ook weer veilig worden en daar ligt ook een taak voor de PVA met de verkiezingen in aantocht. De PVA moet zich sterk maken dat het nieuwe college de veiligheid van de Almelose burger kan garanderen. Nederland, lees Almelo, is toe aan vernieuwing. Vooral een eerlijk sociaal gezicht.

Hoe zou de stand van zaken zijn in de beruchte poort affaire? Wanneer wordt het voor dhr. Stegehuis sesam open u? Iedereen wil toch graag via de voordeur zijn huis betreden.

Dick Dooren.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Gooi de zorgbureau’s uit uw PGB (ingezonden)”

  1. PGB schreef:

    ja helemaal, de zorgbureau’s weten de pgb-ers wel uti te melken, potje zomara op als het aan de isntellingen ligt.

Leave a Reply